Ferah Dizayn evinizde, balkonunuzda, terasınızda eşsiz çizgiler ve kişiye özel tasarımlar sunarak, yuvanızı renklendiriyor. Cam balkon, lüks duşakabin ve özelleştirilmiş diğer tüm tasarımlar sayesinde Ferah Dizayn, evinizi size özel kılan ayrıntılarla donatıyor.

Genç ve dinamik kadrosu, çağı aşan fikirleriyle Ferah Dizayn ekibi, banyolarınızda iz bırakmak için geliyor. Duşakabine, farklı ayrıntılar yükleyen tasarım ekibi, banyolarınıza sihirli dokunuşlar yapmaya devam ediyor. Banyolarda, konfor ve ferahlığı amaçlayan Ferah Dizayn, aynı zamanda her evin kendi ruhunu öne çıkaran kişiye özel banyo tasarımlarını da gerçekleştirerek evin konseptini tamamen yeniliyor. Bu eşsiz konsept tasarımlardan bir tanesi de kare dikdörtgen duşakabinler…

Küçük alanların kurtarıcısı ama aynı zamanda çağdaş tasarımın da göz bebeği olan dikdörtgen, kare duşakabinler, Ferah Dizayn kalitesiyle zirveye ulaşıyor. Küçük ya da orta ebattaki banyolara, yer tasarrufu sağlayan bu duşakabin türleri, banyoya uygun ebatlarda yeniden tasarlanabilirler. Ayrıca, kare ya da dikdörtgen lüks duşakabin ile hem dış mekandaki alan daha iyi kullanılmakta hem de kişiye duşakabin içinde kullanabileceği geniş bir alan bırakmaktadır. Daha küçük banyolar için duvardan duvara duşakabin seçeneğini de sunan Ferah Dizayn, her duşakabinde kişiye özel tasarım seçenekleri sunmaktadır.

Duvardan duvara cam duşakabin, pek çok kişinin ya da ailenin tercih ettiği, alanda çok az yer kaplayan ama buna rağmen kullanım konusunda çok rahat olan cam duşakabin modelleridir. Her iki duvar da kabine dahil olduğu için temizlik, pek çok modele göre daha rahattır. Aynı zamanda, cam duşakabinlerin desenleri, Ferah Dizayn tasarım ekibi yardımıyla, sizler tarafından belirlenebilmektedir. Böylece, banyonuzun her anında, sizin dokunuş ve zevkiniz bulunmakta; banyonuz Ferah Dizayn ile eşi benzeri bulunmaz bir mekana dönüşmektedir. Birbirinden şık tasarımlara sahip duşakabin modellerini incelemek için https://www.ferahdizayn.com/urunler/dusakabin/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Banyonuz Tamamen Sizi Anlatsın

Hazır teknesiz duşakabin ya da duş kabinine dair tüm ürünlerin yanında Ferah Dizayn, kişiye özel hizmetleri de misyon edinmiştir. Evin, bir aidiyet meselesi olduğunu bilen Ferah Dizayn ekibi, imalat ve tasarım esnasında, kişiyi mutlu edecek her ayrıntıyı yansıtmaya özen göstermektedir. Tüm banyo tasarımlarında öncelik, ev sahibinin mutluluğu ve memnuniyetidir. Sorumluluk duygusunu bilen ve yuvaya saygı duyan Ferah Dizayn, güzelliği hedeflemekte, bu hedefini gerçekleştirmek için de emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

Ferah Dizayn’da ürün yelpazesi oldukça fazladır. Banyo ürünleri kapsamında en çok tercih edilen teknesiz duşakabinlerinin yanı sıra tekneli modelleri de bulunmakta ve istenirse bu tasarımlar kişiye özel hale getirilmektedir. Tüm bu nedenlerden dolayı, sadece modanın esiri olmayan ve ezber bozan tasarım ekibi ile hayalleri süsleyen banyoları ortaya çıkarmak için çabalayan Ferah Dizayn’ın adı daha sık anılacak gibi duruyor.