Sarı lacivertli takımın stoper bölgesine transfer ettiği Luis Neto, geride kalan maçlarda göstermiş olduğu performans ile çok büyük bir beğeni topladı. Oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Neto, bunun yanı sıra teknik bir ayağa sahip olması ile de takımına katkı sağlıyor. Sezon öncesinde Rusya’nın Zenit takımından kiralanan futbolcunun, göstermiş olduğu bu başarı sonrasında takımda kalacağına kesin gözü ile bakılıyor. Bunun için harekete geçecek olan sarı lacivertli takım, Rus takımı Zenit’e bir transfer teklifinde bulunacak ve futbolcunun bonservisini almaya çalışacak.

Teklifin Miktarı Belli Oldu

Geçtiğimiz sezon Kjaer sayesinde defans bölgesinde problem yaşamayan Fenerbahçe, yıldız futbolcunun satılmasından sonra bu mevkideki sorunlar ile uğraşmak zorunda kalmıştı. İyi bir stoper için arayışa çıkan Fenerbahçe, Zenit takımında oynayan Portekizli Neto ile görüşmelere başlamış ve transfer döneminin bitmesine yakın, futbolcuyu renklerine katmıştı. Yaşanan bu gelişmeden sonra ünlü oyuncu oldukça iyi bir performans ortaya koymuştu. Hem Skirtel hem de Roman ile uyumlu bir grafik çizen futbolcu, özellikle Rus futbolcu Roman ile çok daha iyi bir performans göstermişti.

Bu gelişme sonrasında ise sarı lacivertli yöneticiler harekete geçerek futbolcuyu satın almak için Zenit ile görüşmelere başladı. Zenit takımının kadroda düşünmediği Neto’nun da Fenerbahçe takımında kalmak istediği biliniyor. Zenit yöneticileri ile kısa bir görüşme yapan Fenerbahçe yöneticileri, oyuncu için 1,5 Milyon Euro teklif etti. Ancak Rus yöneticilerin bu noktada daha fazla para talep ettiği dile getirildi. Rus takımı Neto için 2,5 Milyon Euro tutarında bir transfer ücreti belirledi. Bundan dolayı da görüşmelerin şimdilik sonuçsuz kaldığı söyleniyor.

Devre Arasında Bir Görüşme Daha Yapılacak

Fenerbahçe’nin mutlaka kadroda tutmak istediği Neto için devre arasında Zenit ile bir görüşme yapması bekleniyor. Yapılacak olan bu görüşme sonrasında, oyuncunun satın alınması için bir teklif daha yapılacak. Bu noktada Rus takımının nasıl bir tavır göstereceği ise merak ediliyor. Geldikten sonra kısa sürede takıma adapte olan futbolcu, oynadığı maçlarda bir kere kırmızı kart görmüştü. Transfer dönemindeki en güncel haberleri sitesinden takip edebilir, üzerinden yüksek kazançlar elde etmeye başlayabilirsiniz.