Profesyonel hizmet anlayışı içerisinde kaliteli malzemeyle ele alınan stand yapımı, sonuç olarak pek çok değişik tasarım sunmaktadır. Farklı sektörler için değişik firmalar adına doğru ürün ve hizmet tanıtımı konusunda önemli bir olanak sağlıyor. Kaliteli malzemeler ele alınarak değişik tasarımlar üzerinden hazırlanan fuar standları, her ihtiyaca uygun geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Yüksek teknolojiye sahip makineler eşliğinde ve özel üretim hattından geçen stand ürünleri, yapım aşamasında titizlikle ele alınmaktadır. Ayrıca konusunda tecrübe sahibi kadro bünyesinde tasarımları gerçekleştirilmektedir.

 Farklı Fuar Stand Malzemeleri

 Yapım aşamasında fuar malzemeleri değişkenlik gösterebilmektedir. Bu durum fuar standının tasarımına bağlı olarak belirlenir.

 - Modüler fuar standı

 - Ahşap fuar standı

 - Ürün teşhir standı

 Bu stand modelleri kendi içerisinde de geniş bir kategori altında kullanım imkanı tanımaktadır. Tasarımlar üretim aşamasında farklı malzemeler üzerinden ele alınır. Örneğin ahşap standlar genelde kaliteli ahşap ürünleri üzerinden tasarım haline getirilir ve melamin kaplı olarak fuar alanında montajı sağlanır. Modüler fuar stand çeşitleri ise alüminyum ile melamin kaplı sunta ve mdf üzerinden hazırlanır. Ancak ortak şekilde her biri kaliteli malzeme yapısıyla, fuar organizasyonlarında güvenli şekilde kullanır imkanı vermektedir.

 Her Konsepte Uygun Farklı Fuar Standı Modelleri

 Tasarım açısından her isteğe uygun farklı fuar stand modelleri bulunmaktadır. Aynı zamanda malzeme yapısına ve görsellik ile boyutuna bağlı olarak farklı fiyatlar üzerinden seçim yapılabilir. Bu konuda ele alınacak pek çok değişik fuar standı bulunuyor. Önemli olan organizasyonun türüne bağlı olarak sektör açısından en doğru modelleri temin etmektir. Böylece ürün ve hizmet tanıtımı uygun şekilde doğru amaç altında rahatlıkla yapılabilir.

 Profesyonel Üretim ve Kurulum Hizmeti

 Çok uygun fiyatlarla bu kaliteli şirket bünyesinde elde edebileceğiniz farklı fuar stand modellerini, güvenle kiralayabilirsiniz. Üretim aşamasından ulaşım ve kurulum noktasına kadar uzman kadro bünyesinde hizmet veriliyor. Hızlı ve profesyonel montaj işlemi ile beraber fuar organizasyonu süresince gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Böylece hem iş ortaklarınızı hem de müşteri potansiyelini stand içerisinde ağırlamanız mümkün. Uygun fiyatlar üzerinden her bütçeye göre farklı stand modelleri kategori bünyesinde sizleri bekliyor.