, gün ışığının farklı şekillerde kullanımını sağlayarak, çözümleri ile mekanlara değişik ve yaratıcı alternatifler sunar. Bugün 40 ülkede satış firması, 10 ülkede fabrikası, 10 binin üzerinde çalışanı bulunan bu nin, kalitesi, zarif tasarımı, kullanım kolaylığı, uzun ve sorunsuz kullanım ömrü sayesinde dünyanın en çok tercih edilen çatı penceresi üreticisi konumundadır.

Fakro sunduğu çözümler ile çatıdan ışık alarak ve doğal havalandırma sağlayarak daha kaliteli yaşam alanları yaratmaktır. Fakro, tasarım aşamasından başlayarak mimar ve tasarımcılara teknik ve tasarım desteği sağlamaktadır. Bununla beraber genişleyen mimari ve teknik kadrosu ile 70 yıllık tecrübe ve birikimleri ile projelendirme, planlama ve detaylandırma aşamalarından, uygulama aşamasının sonuna kadar ihtiyaç duyulan her noktada tam bir destek sağlamaktadır.

Konusunda pazar lideri olma bilinciyle, ürünlerini sürekli geliştirmeye, kullanıcılarına daha üstün performansa sahip çözümler sunmaya yönelik yatırımlarını da sürdürmektedir. Çözümlerini üç ana başlıkta yüksek performansa sahiptir: Daha fazla gün ışığı, daha fazla konfor ve daha az enerji tüketimi. Bu ana başlıklara ek olarak ise her ürün için farklı özellikler ön plana çıkmaktadır.

FAKRO ÇATI PENCERE ÜRÜNLERİNİN ÇEVRE DOSTU ÖZELLİKLERİ

» Faaliyetlerimiz doğal kaynaklara sağlanan işlemleri içermektedir. Bu nedenle çevreye karşı bir yükümlülük taşımaktayız.
» Kalite ve özveri üzerine kurduğumuz geleneklerimiz ve şirketlerimizi yönetirken taşıdığımız karlılık yaklaşımlarımızın yanı sıra çevresel çabalarımızı da sürekli geliştirmekteyiz.
» Ürünlerimizi çevreye en az etkiyi verecek ve geri dönüşüm sağlayacak şekilde dizayn ediyoruz.
» İşlenmemiş malzemeler, su ve enerjiyi en verimli şekilde kullanarak çevre üzerindeki etkiyi azaltmaktayız.
» Faaliyetlerimizde atık boşaltma ve kimyasal madde yayma işlemlerini azaltmaktayız.
» Çalışanlarımıza yüksek çalışma standartları sağlamakta ve tüm açık hava aktivitelerimizde çevreye ses gürültüsü yaymamaya teşvik etmekteyiz.
» Tedarikçilerimiz, müşterilerimiz ve diğer iş ortaklarımız ile işbirliği içinde olarak daha yüksek çevresel standartlara erişmeyi hedefliyoruz.
» Ürünlerimiz ve üretim metodlarımız ile çevresel etkileri azaltabilecek yeni fırsat ve teknolojilerin çok yakın takipçisiyiz.

Daha detaylı bilgi için