Alanında yıllara dayanan tecrübesini sizlere sunan Ezel OSGB kurumu olarak sizlere yıllardır hizmet vermekteyiz. Sizlere her zaman en iyi hizmeti sunmak için çalışan kurumumuz içerisinde her biri birbirinden profesyonel ve tecrübeli doktorlarımız ve çalışma arkadaşlarımız bulunmaktadır. Sizlerin istekleri doğrultusunda sizlere hizmet veren OSGB firmamız içerisinde artık sizlere iş yeri güvenliği hakkında her şeye sahip olabilirsiniz. Sağlık bakanlığının çıkardığı son yasaya göre artık her iş yerinin mutlaka bir iş yeri doktoru olması gerekir. İşte sizlere tam bu nedenle hizmet veren firmamız sizlerin iş yeri hekimliği görevlerini üstlenmektedir. Bu görev çercevesinde iş yerinde çalışan personeller düzenli olarak periyodik bakımlara sokularak sağlıkları kontrol edilir. Ayrıca iş yeriniz devamlı olarak incelenerek olası bir kazaların önüne geçilmeye çalışır. Sizlere her zaman en iyi OSGB olarak hizmet veren firmamız sayesinde artık sizlerde iş yeriniz daha güvenli bir ortam olmasını sağlarsınız.

Birçok Firmaya OSGB Desteği Veriyoruz

Alanında sürekli olarak gelişim gösteren ve hiç durmadan kendini geliştiren Ezel OSGB firmamız bugün birçok firmaya profesyonel olarak sağlık desteği vermektedir. İş yerlerinin daha güvenli ve daha sağlıklı bir ortam olmasını isteyen firmamız sizlere bu doğrultuda hizmet verir. Firmamız yıllara dayanan tecrübesini sizlere aktarmaktadır. Devamlı olarak iş yerlerinizi kontrol altında tutan OSGB firmamız olası bir kazaların önüne geçmek ister. Ayrıca iş yerlerinizde çalışan her bir personel sizler için özel olarak düzenli olarak periyodik bakıma alınır. Bu bakımlar sayesinde işcilerinizin hastalanması en alt seviyeye indirilmeye çalışılır.

Yıllara Dayanan Tecrübemizi Sizlere Aktarıyoruz

Sizlere yıllardır hiç durmadan hizmet veren Ezel OSGB olarak sizlerin her zaman en iyi hizmeti alması hedeflenmektedir. Firmamız sizler için profesyonel olarak iş yeri hekimliğinizi yapmaktadır. İş yerlerinizde meydana gelen bir takım sağlık problemlerine firmamız ve ekibimiz anında müdahale eder. Bunun yanı sıra iş yerleriniz düzenli olarak sağlık teftişlerinden geçerek olası bir sağlık sorunu ile karşılaşmanız önlenmeye çalışmaktadır. Sizlerde iş yeri hekimliği için doğru tercih yapın.