Yazkazan.net, uzun yıllardır hem kurumsal hem de bireysel nitelikteki İnternet siteleri için içerik geliştiren bir platformdur. Bu sebeple de içerik talep edenler ve burada yazar olarak çalışmak isteyenlerin oldukça ilgisini çekmektedir. Peki, bu platformda hangi konular hakkında makale yazılıyor? Yazar olmak için gerekli bir uzmanlık şartı var mı? Gelin, yazkazan.net sistemini merak edilen sorular üzerinden birlikte tanıyalım.

Yazkazan.net, evinden çalışmak isteyen ya da alternatif kazançlar elde etmek isteyen kişiler için oldukça iyi bir çalışma alanıdır. Bu bağlamda yazı yazamaya ilgi duyan herkes “makale yaz para kazan” mantığı ile gelir elde edebilmektedir.

Sistemde Hangi Konular Hakkında Makale Yazılıyor?

Yaz Kazan, içerik ihtiyacı duyan İnternet siteleri ile iletişim halindedir. Bu sebeple sistem üzerinde akla gelebilecek tüm konular hakkında makale yazılabilmektedir. İhtiyaç doğrultusunda en fazla makale yazılan konular ise aşağıdaki gibi listelenmektedir.

  • Sosyal Medya
  • Seo, Web Tasarımı ve Yazılım
  • Sağlık, Diyet ve Zayıflama
  • Moda
  • Anne ve Çocuk
  • Sektörel, Sanayi, İnşaat ve Endüstri
  • Haber
  • Dekorasyon
  • Yemek

Yazar Olmak İçin İstenen Uzmanlık Şartı Var mı?

Yaz Kazan platformunda makale yazarlığı yapmak için kişiden ekstra bir uzmanlığa sahip olması beklenmemektedir. Daha önce hiç makale yazamayan kişiler bile makale yaz kazan sisteminde yer alabilirler. Burada dikkat edilen nokta, istenilen konuda ve yazım kurallarına uygun bir şekilde içerik üretilmesidir.

Makaleler Aynı Fiyat Üzerinden mi Yazılıyor?

Yaz Kazan sisteminde var olan makalelerde fiyatlandırma genellikle makalenin kelime sayısı baz alınarak yapılmaktadır. Ancak bu noktada kişinin sahip olduğu yazarlık seviyesi de devreye girmektedir. Bu bağlamda yazarların seviyesi arttıkça makale başına aldığı ücret de artış göstermektedir. Sisteme ilk kez kayıt olan yazarlar yeni statüsünde işe başlamaktadır. Sonra da sırasıyla; standart, uzaman ve elit yazarlık seviyelerine geçilmektedir.

Yazarlık Seviyesi Nasıl Artırılıyor?

Yazkazan.net yazarları tecrübe ve bilgileri doğrultusunda seviyelendirilmektedir. Bu bağlamda günlük makale sayısı ve içeriğin kalitesine göre yazarlık seviyeleri belirlenmektedir. Sistem editörlerinin de onayıyla her bir yazarın kısa sürede seviyesini artırma şansı bulunmaktadır.