İstanbul Ev Eşyası Depolama Firması Ev yada Ofis eşyalarının bir kısmını yada tamamını depolamak isteyen müşterilerimize özel geliştirmiş olduğumuz depolama sistemimiz tamamen temiz ve güvenli bir ortamda sigortalı bir şekilde depolamaktayız. İhtiyaç duyduğunuz ve dilediğiniz süre boyunca eşyalarınızın kalacağı depolarımızı istediğiniz zaman ziyaret edip eşyalarınızı kontrol edebilirsiniz.

Ev Eşyası Depolama Hizmeti Nasıldır?

Eşya depolama işlemi genelde hava alan naylon, Kraft kâğıt gibi ürünler kullanılarak yapılır. Depoya koyacağınız eşya ve malları ev eşyası depolama firmamızda en tecrübeli çalışanları tarafından ambalajlanır. Kapalı kasa kamyon yardımı ile bulunduğu adresten, depoya taşınır.

Depoya getirilen eşyalar yangın, deprem, sel gibi afetlere karşı sigorta yaptırır. Depolama süresi içerisinde bütün olumsuz şartları engeller. Eşya depolama işleminde bir diğer önemli olan faktör ise eşya tespitidir. Eşya depolama hizmeti evinize bir eksper gönderir.

Firma yetkilileri tarafından eşya hacminiz, depolama süreniz, ambalaj malzemesi, sigorta ve ücretiniz hakkında sizi bilgilendirir. Bu bilgiler doğrultusunda da şartları kabul ederseniz depolama sözleşmesi yapılır. İstediğiniz tarihte eşyalarınız ambalajlanır ve paketleme yapıldıktan sonra depoya getirilir. Depolar ev eşyası depolaması için tasarlanmıştır ve alanların tümü depo oda sistemlidir. Depo fiyatı ve depolama hakkında detaylı bilgiyi firmamıza ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Ev Eşyası Depolama İle Eşyalar Güvende

Ev eşyası depolama denildiği zaman akla ilk gelen eşyalarınızın ambalaj yardımı ile sarılmasıdır. Tozdan kirden su almayan uzun bir süre eşyalarınızın muhafaza edilmesidir. Ev eşyası depolama hizmetini yapma amacımız müşterilerin beklentilerini karşılamak içindir. Sizin için değerli olan eşyalarınız en güzel şekilde saklanır.

Evinizde kullanmadığınız eşyalarınız için de bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Depolama hizmetleri sigortalı ve kaliteli şekilde verilmektedir. Uygun ve hesaplı fiyatlarla tüm sorunlarınızda beklentilerinizi karşılarız. Depolama sözleşmesi yapılmış bir eşya, depolarımızda dilediğiniz kadar durabilir.

Güvenli Eşya Depoları Ne İşe Yarar?

Ben eşyanın başında olmayacağım eşyam güvende olur mu? Diye artık düşünmenize gerek yok. Güvenlik tedbirler tam alınmış, 24 saat kamera sistemi ile izlenen ve uzman depo bekçilerinin bulunduğu profesyonel depo hizmetinden sizde yararlanın. Dünya standartları seviyesine eş değer kalitede depolama hizmeti sunabilmek için buradayız.

Ev Eşyası Depolama Faydaları Nelerdir?

Ev eşyası depolama avantajları oldukça fazladır. En önemlisi de zaman ve fiyatıdır. Bunun sebebi ev kira fiyatlarının düşük olmasıdır. Üstelik eşyalarınız güvenli bir yerde olup evlerden daha garantilidir. Yurtdışı görevlerinizde, tayinlerde ve evinizden ayrı kalma zorunda olduğunuz zamanlarda firma eşyalarınıza en az sizin kadar değer vererek saklar.

Firmamızda yangın, su basma vb. sorunlarla karşılaşmanız mümkün değildir. Kira ödemekten ve zaman kaybından kar edersiniz. Stresten kurtulur kafanız rahat bir şekilde eşyalarınızı emin ellere teslim edebilirsiniz. En büyük fayda sağlayacağı olay ise, eşyalarınızın hiçbir zarar görmeden taşınması ve depolanmasıdır.

İstanbul Eşya Depolama Öncesi

Taşıma ambalajlaması ve depo ambalajlaması arasında çok büyük fark vardır. Çünkü depolara konulan eşyaların hasar alma değil de toz kir nem alma olasılığı daha yüksektir. Bu nedenle ambalaj malzemeleri bu yönde seçilmeli ve en uygun şekilde uygulanmalıdır.

Eşyalarınız depolama hizmeti almadan önce her türlü doğa koşuluna hazırlıklı bir hale getirilmekte ve hava almayacak şekilde paketlenmektedir. Eşyalarınızın zarar görmemesi bizim için en önemli husus ve dikkat ettiğimiz en önemli konulardan birisidir. Eşyalarınız depolarımızda sorunsuz bir şekilde kalacağı konusunda bizlere güvenebilirsiniz.

Ev Eşyası Depolama Sözleşmesi

Eşyalarınız evinizden alındığı günden teslim edileceği güne kadar oluşabilecek her türlü sorunda firmamız tarafından güvence altına alınmaktadır. Eşyalarınızın değerinde sigortalama işlemleri yaparak müşterilerimizin oluşabilecek herhangi bir sorun karşısında mağdur olmasını engelliyoruz ve oluşabilecek sorunların önüne geçmiş bulunuyoruz.

İstanbul Ev Eşyası Depolama Firmaları

İstanbul eşya depolama İyi bir depo ve güvenilir seçenekler sunma konusunda, firmamızın eşsiz çözümleri size yardımcı oluyor. Depo konusundaki çok önemli nitelikte hizmetlerle birlikte, size yardım için hazır hale gelmiş durumdayız. Bu konuda altyapımız ve sağladığımız hizmetler ile beraber size çok büyük destek sunmaya devam ediyoruz.

Ev eşyası depolama firmaları içerisinde bizim yerimiz her zaman özel olmuştur. Güvenilir ve sağlıklı bir firmanın, depo konusunda size sunacağı imkânlar çok daha gelişmiş bir şekilde sonuç veriyor. Özellikle de bu konuda yatırım yapan şirketimiz, önemli sizin için hazır ve aktif hale getirmiştir. Aynı zamanda avantajlı taşımacılık boyutları noktasında, firmamızın hizmet imkânları size çok büyük destek sağlamaya devam edecektir.

Profesyonel Ev Ofis Eşyası Depolama Hizmetleri İçin Bizimle iletişime Geçiniz.

Tel : 0216 519 35 35

Adres : www.rahatdepo.com/