Doğal görünümlü bir buruna sahip olmak istermisiniz? Doğal estetik burun ameliyatı için Türkiye 'nin Dünya markası olan Op. Dr. İlker Manavbaşı ile istediğiniz buruna sahip olabilirsiniz.

Estetik Burun Ameliyatı Fiyatları

Burnunuzla ilgili burun estetiği fiyatı almadan önce cerrahi operasyon için aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz. Burun ameliyatı fiyatı sizlerle yaptığımız muayene sonucunda yapılacak işleme göre belirlenir. Genel anlamda baktığımızda burun ameliyatı olma sebepleri ülkemizde çoğunlukla burunun yüze göre büyük olmasından kaynaklanmaktadır.

Bunun yanı sıra, burunda kemer olması, burun ucunun sarkık ve geniş olması, burun kemiklerinin geniş olması, burun ucunun veya tüm burnun eğri olması, burnun uzun veya kısa olması, burun yapısında hoşa gitmeyen her unsur huzursuzluk ve stres kaynağı olmaktadır. Bu durumda sorunlu bölge ameliyatla düzeltilir. Hastalarımıza burun ameliyatı fiyatı verirken yapılacak operasyonun türüne göre karar almaktayız. Fiyat verirken aşağıdaki durumlardan hangisinin geçireceğiniz operasyonu en iyi tanımladığını bilmemiz gerekmektedir.

Burnun herhangi bir bölgesini düzeltmek için planlanan ameliyatlar (Örneğin; burun ucu, kanatlar, ya da burun sırtı gibi sınırlı bir bölgeye) Sadece burun dış çeperini düzeltmek için yapılacak ameliyatlar Burnun dış çeperi, septum denen iç kısmı ve burun etlerini ilgilendiren nefes alma fonksiyonlarının düzeltilmesi ile ilgili yapılan ameliyatların bütünü Daha önce bir ya da birkaç kez geçirilen burun ameliyatları Burun ameliyatı olmaya karar veren hastalarımızın randevu aldıktan sonra ilk muayenelerinde hocamız tarafından fotoğrafları çekilir. Burun ameliyatı fiyatı verilmeden önce fotoğraf üzerinde bilgisayar çalışması yapılır. Hastayla yapılan bu titiz çalışma sırasında kendilerine burun şeklinin nasıl olacağı konusunda da bilgi verilmektedir.