Karın germe ameliyatı karında zaman içinde oluşan yağların alınması ve gerdirilmesidir. Karında görünen sarkıklık, yağ, fazlalık ve çatlaklık gibi kötü görünümü olan kadınların hepsi bu durumdan kurtulmak istemektedirler.

Genelde doğum yapan kadınlarda daha fazla görülmektedir. Fazla yağlar alınarak ayrıca çatlak ve derinin deforme olması durumunda müdahale edilmektedir. Mia plast estetik bu konuda işin uzmanı olan doktor tarafından hastayı tedavi etmektedir. Liposuction yağ aldırma sayesinde sizde mükemmel bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Liposakşın uygulanan yerler genel olarak karın, bel ve kalçalarda daha fazla olup işlem buralara uygulanmaktadır. Sağlık problemi olmayan insanlar için uygundur. Yağ aldırma estetik anlamda önemli bir konu olduğu gibi birçok yöntemi vardır. Vücuttaki fazla olan yağları almak lazer sistemi ile vücuda zarar vermeden zaman içinde kaybolmaktadır.

Kaş aldırma
gözleri ve yüzün daha güzel görünmesini sağlayan şekil verilmesi ile ortaya çıkmaktadır. Estetik anlamda yüzün şeklini bozuyorsa kaş aldırma ameliyatı olarak bu durumu düzeltmek mümkündür.