Tesettür giyim denildiği zaman aksesuar olmaktan daha fazlasını yapan eşarplar genel tarzınızın tamamlayıcı en önemli parçalarından birisidir. Bütün olarak şık gözükmenizi sağlayacak son parçanız olan eşarplar sizlerin daha modern bir çizgide şıklığı yakalamasını sağlar. Genelde moda kavramı akıllara geldiği zaman gideceğiniz ortama göre giyinmek doğru kabul edildiği eşarp kullanımında da bu noktaya dikkat etmelisiniz.

Aktivitenizin türüne göre bütün kıyafetlerinizin ve eşarbınızın modeli değişkenlik göstereceği için bu kural doğrultusunda hareket etmelisiniz. Gündelik giyim tarzınız alışveriş, iş, arkadaş toplantıları, akşam yemeği, gece daveti için uygun olmayacağı gibi eşarpların kullanımı da genel kıyafetleriniz içinde farklı ve uyumlu olmak zorundadır.

Eşarp

Alışveriş yapmaya giderken genelde spor bir etek ya da klasik bir kot pantolon üzerine spor tarzı yansıtabilen düz renkli ya da düz dokulardaki şal tipi Eşarp sizler için ideal seçim olacaktır. Düğün, parti, balo ya da özel yemek gibi geceleriniz için daha iddialı ve seçkin dokulara sahip eşarplar tercih etmelisiniz. Etek ve bluz kombinlerinde kıyafetlerin renkleri ile uyumlu bir ipek eşarp kullanmanız şık olmanız için yapmanız gereken bir harekettir.

Eşarp Nasıl Bağlanır?

Eşarpların size en uygun modellerini seçmeniz ve uygun şekilde kombinlemeniz asla tek başına yeterli bir durum değildir. Eşarpların seçimleri ve uygun şekilde kombinlenmesi dışında bağlama şekilleri de önemlidir.

Bağlama stiliniz sizin tarzınızı bir anda baştan aşağıya değiştirebilecek güce sahiptir. Eşarbın kalitesi ve tarzı kadar önemli olan bu durumu tam olarak öğrenene kadar iğne yardımı ile gün boyunca başınızda sabit duracak eşarplar elde edebilirsiniz.

Moda devlerinin bayanlar için sürekli olarak geliştirmeye devam ettiği eşarp modellerine esarpavm.com adresi üzerinden en uygun fırsatlar eşliğinde ulaşabilirsiniz.