Başka bir ile tayinim çıktığı için yıllardır çalışıp çabalayarak satın aldığım Eryaman'daki Dairemi Satıyorum.

Daireyi yaklaşık 2 yıl önce satın aldım. Ben aldığımda sıfır bir daireydi. Benden önce oturan olmadı. Ben de daireyi kiraya vermek için satın almadığımdan dolayı çok itina ile baktım daireye.

Emin olabilirsiniz Eryaman'da böyle bulamazsınız. Dairenin içine en az 50 Bin Tl lik de masraf ettim.

Dairemiz 4 Oda 1 Salon. Ayrıca 4 m2 de kileri mevcut. Odalarımız Geniştir. Özellikle salonumuz çok geniştir. Ayrıca Spot ışıklı kartonpiyer mevcuttur. Camlar Yerden başladığı için oda gördüğünüz gibi çok aydınlıktır. Gün boyu güneş alır. Ayrıca Salondan balkona çıkma imkanınız da bulunmakta. Aşağıda salonun resmini görebilirsiniz

Balkondan bahsetmişken biraz da balkonu açıklayayım size. Balkonumuz çok geniş olup, bütün Eryaman'ı gözlerinizin önüne seriyor. Bu balkonda kahvaltı yapmak gerçekten çok mükemmel bir zevk. Bunu daireyi satın alacak kişi daha iyi anlayacaktır. Balkonda 7-8 kişi çok rahat bir şekilde kahvaltı yapabiliyor. Ayrıca şömine de bulunduğu için, Eryaman manzarasını izlerken mangal yapma imkanınız da mevcut. Balkanu daha fazla utandırmadan onun da resmini göstereyim isterseniz :)

Bunların dışında bayanlar için en önemli şeylerden biri tabiki mutfak. Mutfağın en önemli yanı dolap sayısının fazla olması bence. Bu nedenle ben de çift taraflı dolap yaptırdım. Bu şekilde olunca en azından yemek yapacağınız malzemeleri lavabonun tarafındaki dolaplara, diğer malzemeleri de arkadaki dolaba koyabiliyorsunuz. Bence sırf dairenin ve mutfaklarının genişliğinden dolayı bile Eryaman Satılık daire açısından çok önemli bir ilçe. Mutfağımın 2 tane resmini çektim sizler için

Banyoya gelince, banyomuz full yapılıdır. Bütün malzemeler en lüks olanlarından seçilmiştir. Ayna, duşakabin ve klozete bakınca bu kaliteyi görebilirsiniz. banyonun resmi aşağıda bulunmakta.

Son zamanlarda Eryaman'da yeni yapılan satılık dairelerde giriş kısmında genelde ayakkabılarınızı koyabilmeniz için gardrop bulunmakta. Bu nedenle ben de giriş kısmına güzel bir gardrop yaptırdım.

Son olarak da yatak odasından bahsetmek istiyorum. Yatak odasında ebeveyn banyosu ve fazla yatak yastıklarınızı koyabilmeniz için gömme dolap bulunmakta. Ayrıca yatak odamız da çok güzel ışık alır ve çok geniştir.

Kısacası Eryaman'da satılık daire alacaksanız bundan daha güzel bir daire bulma imkanınız bulunmamakta bence. Ama siz yine de başka daire bakmak istiyorsanız size tavsiyem satilikdairekonut.com sitesindeki Ankara Satılık Daireler sayfasını bu linke tıklayarak incelemenizdir.