Ersağ firması üyelerine para kazanma fırsatı tanıyan güzide bir üretici firmadır. Firmanın temizlik ve kozmetik ürünleri birçok bayan tarafından kullanılır. Özellikle uygun fiyatlı ve kaliteli olması sebebiyle güvenle tercih edilen Ersağ firması bayanlara ekstra gelir sağlamak amacıyla satış ortaklığı sistemini benimsemiştir. Bu sistem sayesinde her satılan ürün üzerinden değişik oranlarda komisyonlar kazanılır. Bu komisyonlar sayesinde oldukça kısa süre içinde iyi paralar kazanmak istiyorsanız ersağ üyelik işlemi yapmanız gerekir. Bu işlem sayesinde Ersağ firmasının ürünlerini satmaya ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Eğer daha çok satış yaparsanız ve daha fazla kişiyi ekibinize katarsanız kazanacağınız para da artış gösterecektir.

Ersağ Firması    

Ersağ üye olmak istiyorum diyorsanız www.ersaguyeolun.net adresinden gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Bu sistem üzerinden yapacağınız işlemler sayesinde hem çeşitli indirimler kazanırsınız hem de üye olarak hemen satış yapmaya başlayabilirsiniz. Ersağ üye olmak için para ödemek gerekmez. Fakat satış yapabilmek için en uygun paketi almanız gerekecektir. Bunun için de yalnızca 100 liralık alışveriş yapmanız yeterli olacaktır. Alt ekibinizdeki kişi sayısını arttırmayı başarırsanız kısa süre içinde oldukça güzel paralar kazanabilirsiniz. Alt üye yaptığınız her kişi için hem indirim hem de komisyon kazanırsınız. Bunun yanı sıra kişinin yapacağı satışlardan da kazanç elde edebilirsiniz. Bu da devamlı bir kazanç kapısı olarak algılanabilir.

Satış Ortaklığı

Satış ortaklığı sistemi demek satılan ürün başına komisyon elde etmek demektir. Eğer evinizden ya da internet üzerinden satış yaparak para kazanmak istiyorsanız Ersağ firmasını tercih edebilirsiniz. Ersağ üyelik işlemini yaparak hemen firmaya üye olabilirsiniz. Bu sayede satış yapmaya ve ekibinizi kurmaya başlayabilirsiniz. Unutmayınız ki daha fazla üye demek daha fazla kazanç demektir. Eğer daha fazla kazanmak ve daha çok indirimden faydalanmak istiyorsanız üye yapacağınız sayının artması gerekir. Ancak bu sayede daha fazla kazanç elde etmeniz mümkün olacaktır. En iyi şekilde para kazanmak için alt ekip sayısına dikkat etmeniz gerekir. Alt ekip sayısı artıkça kazanınızın da arttığını görürsünüz. Bu sayede kısa sürede ekip lideri olabilirsiniz.