Çorap bir erkek kombininin en önemli parçalarından biridir. Bu sebep ile çorap seçimi de oldukça önem taşımaktadır. Çorap seçimi yaparken çorabınızın üzerinizdeki diğer giyim ve aksesuar parçalarına olan uyumu, rahatlığı ayakkabınızın cinsi ve rengi oldukça önem taşımaktadır. Giydiğiniz takım elbisenin rengine göre çorap seçiminizi yapmanız şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

Özellikle gün boyu ayakkabının içerisinde kalan ayaklarınızın sağlığı açısından da çorabınızı doğru seçmeniz gerekmektedir. Çorabınızın içerisinde bulunduğunuz mevsime de uygun olması gerekmektedir. Çorap seçimi için pek çok kriter bulunduğu için biz Kravatkolik.com sizlere birçok alternatif üretmek için yıllardır özveri ile çalışmaktadır.

Erkekler İçin Çorap Çeşitleri Nelerdir?

Erkek çorap çeşitleri oldukça fazladır. Bunlar renkli çorap, ince, patik, pamuklu, uzun, termal, babet, soket çorap yazlık ya da kışlık olarak sınıflandırılabilir. Bu çorap çeşitleri arasında bambu çoraplar rahatlığı, kumaş yapısı, her yaşa ve bedene göre yapılabilmesi ile ayrılmaktadır.

Kravatkolik.com’da bulunan birbirinden farklı renkli çorap modelleri ile sizleri hem rahat ettirmeyi hem de sağlıklı ürünler ile buluşturmayı amaçlamakta. Ayrıca üçlü, dörtlü, beşli paketler halinde de satılan ürünler web sitesinde yerini almıştır.

 Kravatkolik firması bünyesinde bambu, pamuk ve merserize ve soket çorap satmaktadır. Kalite olarak kendini kanıtlamış erkek çorap markalarının ürünlerini de satış stoklarında bulundurmaktadır. Özel günlerinizde, nişan ve düğün hazırlığında hediye olarak da tercih edebileceğiniz bu ürünlere uygun fiyat seçenekleri ile online sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bambu Çorabın Kullanıcılara Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Uzun saatler ayakkabının içinde kalan çalışan kişilerin seçebileceği en uygun çorap bambu çorap olmaktadır Bunun yanında esnek yapısı ile ayak ve parmaklarda hareket kolaylığı sağlamaktadır. Esnek olmasından dolayı her ayak biçimine uygun şekilde üretilmektedir.

Bambu çorap ayaklarınıza gerçekten güzel davranır. Sürtünmeye, ve rahatsızlığa el sallayın. Kullanıcı kalın bir halı üzerinde yürüyormuş gibi nazikçe yastıklama özelliğine sahiptir. Bu, gün boyunca ayaklarınıza harika bir rahatlık sağlamasına sebep olur.

Bambu çoraplar ince yapılı olmasına rağmen kış ve yaz aylarında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Ayrıca bambu çorap ipliği doğal malzemelerden üretilmiş olması ile de ekolojik yönden diğer çorap kumaşlarından farklıdır.

Çevre dostu bambu elyafları, birçok yapay elyaftan daha yumuşaktır ve cildi aynı şekilde tahriş etmez ve cildinize yakın böcek ilacı veya diğer kimyasalların izleri kalmaz.

Bambu çorapların hava geçirgenliği ve nem alımına imkan vermesi özelliği ile de ayaklarda kuruluk, çatlama, nasır gibi problemlerin önüne geçmektedir. Hafif yapısı ve doğru yıkama sonrasında çekme, bozulma yapmaması ile de kaliteli bir çoraptır.

 Kravatkolik Web Sitesinden Nasıl Alışveriş Yapabilirsiniz?

 Web sitesine üye olarak beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyip güvenli ödeme panosundan online alışveriş yapabilirsiniz. Hızlıca kargoya verilen ürünlerinizin takibini yine web sitesinden yapabilirsiniz.