Yılbaşına bir ay kala hediyelerimiz yavaş yavaş şekillenmeye başlar, 15 gün kala son karar verme aşamalarına girilir hatta hediyeler alınır bile… Normalde olması ya da “olsa iyi olur” hali bu tabii. Ama şimdi hayaller kısmının hayatlar kısmından bahsedeceğiz; tüm Aralık ayı boyunca aklımıza bile gelmez, gelse de “aman yarın/daha sonra bakarım günler torbaya mı girdi hem zamanım yok kim uğraşacak” lar düşünülür, yeni yıla 1 hafta falan kala “yılbaşı da yaklaşıyor xxx’e hediye almam lazım bir ara bakayım” olur son 2-3 gün kala etraf kolaçan edilir kim nereden ne almış kopya çekeyim çabasına girilir, belki 1 gün önce belki yılbaşı gününün gündüzünde yana yakıla hediye aranır ve “çok aradım ama buldum” denilir ve kapanış!

Birçoğumuzun sevdiklerimize alma süreci böyle olsa da üşenmelerinize, zamanınızın olmayışına ve daha birçok sebebe hak veriyor üstüne bir de harika alternatifler sunuyoruz! Öncelikle, internet mağazacılığında güvenilir alışveriş ve kaliteli ürün garantisiyle yılbaşı hediyesi alternatiflerini sunacağımız hediyerengi’nin sizler için yüzlerce hediyeyi bir araya getirdiğini bilmenizi istiyoruz.

Bir sonraki bilgimiz ise bu yazının erkeklere alınabilecek yılbaşı hediyesi alternatiflerinden oluştuğudur. Kadınlarda üşenme durumu pek görülmese, genellikle mağaza mağaza dolaşmaya zaman olmamayla karşılaşsak da hediyerengi’ndeki geniş yılbaşı hediyesi kartelası ile mağazalardan çok daha fazla çeşit elinizin altında! 

Şimdi gelelim olarak neler tercih edeceğimize… İnsanlar çok zor beğenebilen ya da ne alırsanız mutlu olabilen gibi farklı yapılara hatta çok daha fazlar farklılıklara sahiptirler. Bizi biz yapan asıl neden de bu değil midir? Herkes sizinle aynı tarzda olsa çok hoşunuza gider diye düşünürsünüz ama bunu diğer herkes kendisi için düşünürse işler biraz karmaşıklaşmaz mı? İşte bu yüzden farklılıklarımızın en büyük armağan olduğunun bilinciyle sevdiklerimize aldığımız hediyelerde onların tarzlarını göz önünde tutmalıyız. Hem hediyeyi kullanacak olan kişiler onlarken neden tarzlarından çok uzakta seçimler yapalım ki?

Kategori olarak farklı tarzlarda seçimler yapabiliriz tabi ki. Örneğin babanıza her zaman kullanabileceği bir hediye alacaksanız tesbih, cüzdan, kemer seti, ajanda, çakmak vb. daha klasik tarzlarda hediyeler tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde nostaljik arabalar, biblolar ve saat çeşitleri de babanıza hediye ararken göz atmanız gereken erkeğe yılbaşı hediyesi alternatiflerimiz arasındalar…

Bayanlara romantik hediye almak dünyanın en kolay en çok çeşide sahip işidir aslında. Siz bir de erkeğe yılbaşı hediyesi olarak romantik hediye almak isteyenleri görün… Çiçek ve kolye alamıyorsunuz bir kere daha ne diyelim! Şaka bir yana, eğer erkeklere romantik hediyelerden oluşan yılbaşı hediyesi arıyorsanız özellikle isim yazılı kişiye özel hediyeleri öneriyoruz. Fotoğraf çerçeveleri ve anı defterleri (özellikle içini doldurursanız) eşinize verebileceğiniz en değerli en romantik yılbaşı hediyesi alternatifi olacaktır.

Bir diğer tarzımız ise ilginç hediyeler… Özellikle kupa bardaklarda mutlaka görmeniz gereken modellerimiz mevcut. Örneğin oyun tutkunlarına golf kupa bardak, oyun konsolu kupa bardak gibi alternatifleri hediye edebilirken bilimkurgu hayranlarına da harika alternatiflerimiz var!

 Kişiye özel hediye kategorimiz ise mutlaka hediyelerinizde yer vermeniz gereken, her tarza her beğeniye uygun yüzlerce hediye alternatifinden oluşan bir kategori. Çünkü sizlere aynı ürünü farklı kişilerde de görebilme durumuna karşı hediyeye özgünlük ve aidiyet katacak detayları sunuyoruz. Örneğin iş arkadaşınıza ajanda almak gayet beklenilir, doğal bir hediyedir. Ancak bu hediyenin üzerinde onların isimlerinin olması yanında bir de isim yazılı kalem hediyesi olması o kadar özgün bir hediye alternatifi ki!

Son olarak da fanatiklere hediye tarzlarına değineceğiz… Bu yalnızca takım fanatikliği değil, koleksiyonu yapılan, çok sevilen her şey olabilir. Örneğin tesbih/yüzük koleksiyonu, bir fanatikliktir. Bu nedenle, farklı tarzlarda farklı modellerde yüzlerce tesbih ve yüzük koleksiyonu hediyerengi’nde sizleri bekliyor! Aynı şekilde Retro ve nostaljik aksesuarları sevmek de birer tutkudur. Eğer yılbaşı hediyesi alacağınız erkeklerde bu kategoriye girenler varsa birbirinden özel Retro hediye alternatiflerimize yılbaşı hediyesi seçimlerinizde mutlaka yer vermelisiniz!