Türkiye Enflasyonla mücadele için Türkiye’de 1500’e yakın firma indirimlere başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı 'Enflasyonla Topyekün Mücadele' programına 1.500'ü aşkın firma ve marka katımıyla destek giderek büyüyor. Online alışveriş siteleri de bu büyük kampanyaya destek veriyor. Siteler üzerinden indirim duyuruları birbiri ardına gelmeye başladı. Zincir marketleri de üst üstte duyurular ile indirimdeki ürünlerini yayınlamaya başladı.  Tüm ürünlerde Bakan Albayrak’ın açıkladığı gibi en az yüzde 10 olmak ile birlikte %10’u aşan indirimler mevcuttur. Enflasyonla mücadele kampanyasına katılan marka ve firmaları www.enflasyonlamucadele.org.tr adresine kayıt yaparak indirimli ürünlerini yayınlayabiliyor. Tüm Listeye buradan ulaşabilirsiniz!

Kayıt için Firmanın antetli kağıdına Kurumunuzun antetli kağıdına, indirim oranınızın, iletişim bilgilerinizin olduğu firma yöneticiniz tarafından imzalanmış başvuru yazısını [email protected] mail adresine göndermeniz yeterli. Türkiye kazanacak sloganı ile özellikle Türk markalarının büyük desteği ile kampanya devam ediyor.  Bunların yanında online markalardan alacağınız tüm ürünlerde indirim kodu ve kampanyaları takip ederek tasarruf yapın. İndirim sitelerinde bulabileceğiniz özel indirim kodları ile alışverişlerdeki indirim tutarlarını ekstra katlayabilirsiniz. Özellikle 11.11 indirimlerini kaçırmayın. Bu İndirim günü için markalar şimdiden kuponlarını Markodi gibi siteler üzerinden dağıtarak o gün satışlarında sürümden kazanarak cirolarını arttırmanın peşinde. Tüm Marketlerde Markalar üzerine eklenen Yerli üretim logoları yerleştirildi. Yerli üretim ürünleri tercih ederek ekonomiye destek verebilirsiniz.

Yükselen Döviz kurlarına rağmen özellikle Türk firmaları indirimlerle mücadeleye destek veriyor. Elektronik ve Beyaz eşyada indirimlerle Yerli üretim markalar Enflasyonla Topyekün mücadele programına katılıyor. Online İndirimleri takip edeceğiniz platformların içinde yerli girişim olan Markodi gibi siteleri takip ederek ihtiyacınız olan indirim kuponu ve kodlarına ulaşabilirsiniz.

Mobilyalarda yerli üretim markalarında %30’a varan destek devam ediyor! Tekstil sektöründe indirimler ardı ardına geliyor. Enflasyonla Topyekün Mücadele Türkiye kazanacak!

(Advertorial)