Zamanla teknolojinin gelişmesi sigara kullanımına da yansıması meydana geldi. Bu yansıma elektronik sigara oluşumunu ortaya çıkardı. Çıkartılan bu cihazların sigara keyfini yaşamasını ve daha farklı deneyimlere açılmanızı sağlayan oluşumları ise likitler olarak meydana geldi. Elektronik sigaranıza sıvıyı doldururken kartuş veya tank içerisine dolum gerçekleşir. Atomizer yapısıyla birlikte sıvının buhar dönüşümü meydana gelir. Buhar çıkarımı geleneksel sigaradan farksızca size keyfi yaşatır.

Elektronik Sigara Likit Nedir?

Elektronik sigara için kullanılan likit içeriğinde gliserin ana maddesinin kullanıldığı görülür. Gliserin oluşturduğu aroma ve nikotin ile zenginleştirilmiş bir malzemedir. Sadece e-sigara tüketimi için kullanılması meydana gelir. İçeresinde kullanılan gliserin ise vg-vegetable olarak bilinir. Yani bitkisel üretimle meydana gelmiştir. Bitkisel oluşumun yanında ise pg-propilenglikol yani sentetik olarak da üretilen likitler kullanılabilmektedir. Oluşumunu tamamlamış olan ürün en sevilenleri Mix Aroma Sepeti içerisinde rahatlıkla bulunup size benzersiz keyif yaşama fırsatı sunar.

Orijinal ve Sahte Likit Ayrımı

En sevilen salt likit arayışınızda bilinmesi gereken en önemli nokta orijinal ve sahte ayrımını yapabilmektir. En önemli konu olarak bilinmesinden kaynaklı asla orijinal dolum sıvısı kullanımından ödün verilmemelidir. Buharın direk organlarımıza nüfuz etmesinden kaynaklı sahte likitler sağlığınıza büyük oranda zarar verirler. Düz beyaz ve kalitesiz plastik kutularda olan ürünler genellikle sahte olduğu için bu hususa dikkat etmeniz gerekmektedir. Bandrol, mg seviyesi, son kullanma tarihi, kilit, güvenlik şeridi gibi detayları olmayan elektronik sigaranız için üretilmiş likitleri kullanmayınız. Sahte içeriklerde bu özellikler bulunmaz. Mix Aroma Sepeti içeriğinde ise sahte endişesini yaşamazsınız.

Farklı Lezzetler ile Elektronik Sigara Likidi

Pod mod cihazınızla beraber kullanacağınız likitler birbirinden farklı lezzetlerle karşınıza çıkabilir. Damak zevkinize uyan aromatik tatlar haz deneyiminizi üst seviyede olmasını sağlar.  Uygun fiyatlı, kaliteli ve lezzetli likidiniz ise Mix Aroma Sepeti içerisinde bulabilmeniz oldukça kolaydır. Bu pazarda en iyi hizmeti yakalayabileceğiniz fırsatlarla beraber tropik lezzetlerden, egzotik tatlara kadar en sevilen likitler karşınıza çıkar. Orijinal ambalajlarında sunulan ürünleri ise kuru ve serin bir ortamda saklamalı ve doğrudan güneş ışığından kaçınmalısınız.

www.mixaromasepeti.com Sitemizden Alışverişinizi gerçekleştire bilirsiniz.