Kedi maması ve köpek maması gibi evcil hayvan bakımının ihtiyaç listesinde ilk sırada yer alan ihtiyaçlarınızı ve kedi ve köpek bakımı için gerekli diğer tüm malzemeleri bulabileceğiniz bir online petshop petlebi.com. Bu sitede en kaliteli mamaların yanı sıra en yüksek kalite tasma ve kayış, mama ve su kapları, ödül mamasıkonserve mama, yaş mama, köpek kulübesi çeşitlerini bulabilirsiniz. Köpekler  ve kediler için hem iç hem dış mekana uygun bir çok çeşitte yatak yine petlebi.com'da bulunabiliyor.  Bir online petshop olarak kullanıcılarına son derece güven veren bir site olan petlebi.com hayvanseverlerin kullanabileceği bir sosyal ağ olarakta karşımıza çıkıyor.

Kedi ve köpek beslenmesinde en seçkin markaların yer aldığı sitede kediniz için happy cat ve golosi gibi ülkemize yeni girmiş markaların ürünlerini de bulabilirsiniz. Köpek maması bölümünde de yine happy dog köpek maması, golosi köpek maması, royal canin köpek maması, acana köpek maması, orijen köpek maması, hill's köpek maması, pro plan köpek maması çeşitlerine indirimli ve hediyeli olarak ulaşmanız mümkün. Köpeklerin günlük beslenmerinde ve eğitimlerinde kullanılabilen köpek ödül mamalarının bir çok farklı çeşidini bulabileceğiniz ve detaylı olarak inceleyebileceğiniz bir site petlebi.com

Köpek ödül maması çeşitleri farklı farklı lezzetlerde ve ayrıca farklı seçenekler üretiliyor. ödül mamaları ödül bisküvisi, tablet veya tanecikli olarak üretiliyor. Köpeklerin günlük beslenme alışkanlıklarında bir farklılık yaratabilen ve lezzetli olan bu mamalar köpeklerini eğitmek isteyen kişilerin de işini çok kolaylaştırıyor. Köpek ödül mamaları köpeğiniz asla hayır diyemeyeceği birer mama olarak tanımlanıyor. Ödül mamaları bir çok marka tarafından üretiliyor ve indirimli olarak petlebi.com'da köpek severlerin beğenisine sunuluyor.

 

Online petshoplar arasında farklı bir yere sahip olan ve gerçekten fark yaratan bir site olan petlebi.com her geçen gün yenilikleriyle hayvanseverlerin ilgisini biraz daha çekiyor, bir web sitesi olarak şık ve kolay kullanılabilen bir yapıya sahip olan site, ayrıca kullanıcı dostu tasarımı ve hızlı kullanımıyla başlı başına müşteri memnuniyeti yaratan bir araç. Burada yayınlan mamaların hepsi indirimli çoğu hediyeli olarak sipariş sahiplerine gönderiliyor. Siparişlerin içine sokak hayvanları için ücretsiz mama koyan petlebi.com ayrıca sokak hayvanlarının sahiplendirildiği bir yer. Bu güne kadar 2500'den fazla hayvanın yuva bulmasına yardımcı oldular.

Kedi maması, köpek maması gibi en temel ihtiyaçlarınızdan tutunda köpeğinizin veya kedinizin ırkıyla ilgili bilgileri bulabileceğiniz topyekun hizmet veren, hayvanseverlerin hayvansever sitesi petlebi.com sipariş verilen ürünlerin kendi stoklarından aynı gün kargoya veriyor. Ürünlerin sorunsuz ve hızlı biçimde sahiplerine ulaşması için sms bilgilendirmeleri var ve ayrıca site içinden de kargolarınızı takip edebiliyorsunuz. Bu site güvenliğe, kolay kullanıma ve müşteri memnuniyetine verdiği önem sayesinde büyük bir kitleye hitap etmeye başardı bile.