Yaşam alanlarında mobilyaların vazgeçilmez bir yeri vardır. Doğadan ilham alınan Ahşap masa sandalye takımları bu bakımdan ayrı bir önem taşır. Ağaç, masif ya da kütük olarak bilinen malzemelerden yapılan bu ürünler suntalam ve MDF takımlara nazaran bulundukları ortamlara apayrı bir hava katar. Yemek odalarında, oturma odalarında, salonlarda, mutfaklarda ve iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Eğer amacınız şık ve zarif bir yeme alanı oluşturmaksa tercihinizi doğrudan bu ürünlere yöneltebilirsiniz. Renkleri, desenleri ile tek olan bu ürünler doğanın sımsıcak dokusunu odalarınıza taşır ve gerek sizin gerekse misafirlerinizin taktirini kazanıyor.

Son dönemde mobilyalar daha çok fabrikasyon ürünler üzerinde yoğunlaşıyor. Seri üretimler ile ülkemizin bir ucundan diğer ucuna saatler içinde mobilyalar ulaşıyor ve kullanıma sunuluyor. Fakat her geçen gün geçmişe olan özlem artıyor ve mobilya trendlerinde eskiye dönüş yaşanıyor. Ham ahşap ürünlerin estetiğinden ve kalitesinden yararlanmak isteyenler öne çıkıyor. Bu noktada da ürüne ulaşmak sıkıntı oluyor. Ama Woodak firması bu alanda çok büyük bir boşluğu doldurarak karşımıza çıkıyor. Firma onlarca Ahşap masa sandalye çeşidini seçenekleri arasında bulunduruyor. Ürünlerini de online internet mağazasına taşıyarak her yerden ulaşılabilir kılıyor.

Her Mekana Uygun Ahşap Masa Sandalyeler

Doğal ve kaliteli malzemelerden yapılan ürünler tüm ailenin bir araya toplandığı sabah kahvaltılarının, akşam yemeklerinin, kahve ve çerez saatlerinin vazgeçilmezi olmakta. Marka, her ürününün tasarımını özel yapıyor, tasarımcıları her defasında benzersiz sonuçlar sunuyor ve sizin aldığınız ürünün bir ikincisi kesinlikle olmuyor. Bu yüzden de kendinizi özel hissediyor, sahip olduğunuzun sadece sizde olmasının keyfini yaşıyorsunuz.

Firma ürünlerini çok farklı tasarımlarda yapıyor. Masalarında farklı ebatlar deniyorlar. Bu sayede odalarınızın ölçülerine göre, kullanacak kişi sayısına göre ailenizin sayısına göre tercih yapabiliyorsunuz. Ayak tasarımlarında metal ve ahşaptan yararlanılıyor. Gerek ahşap gerekse metal ayaklar farklı kalınlıklarda, özel el işçiliğiyle desenler verilmiş, işlemeler yapılmış, geometrik dokunuşlarla bezenmiş şekilde karşımıza çıkıyor. Yatay, dik, çapraz ayak şekilleriyle masalar başka hiçbir yerde karşılaşamayacağınız dekorasyonlara sahip. En ideal boyutlarda ve yüksekliklerde yapıldıkları için aynı zamanda kullanım kolaylığı sağlıyor, yerleştirdiğiniz noktalarda rahatlıkla kullanabilme fırsatınız oluyor.

Konforlu Ahşap Masa Sandalyeler

Ahşap masa sandalye çeşitlerinde sandalyeler de en az masalar kadar özel. Dört ya da altı tane olabiliyor. İsterseniz firma ile iletişime geçerek aynı modelden sayının arttırılmasını isteyebiliyorsunuz. Ürünlerinin ayak, sırt, oturma alanları özel olarak düşünülüp tasarlanıyor. Oturma alanlarında konforunuzu en üst seviyeye çıkaracak döşemeleri kullanıyorlar. Sırt bölgelerinde de hem estetiğe hem görselliğe dikkat ediyorlar. Bu sayede hem odalarınızın dekorasyonunu çok daha üst perdeye taşıyacak hem de kullanırken son derece rahat edeceğiniz ürünler üretiyorlar. Uzun yıllar deforme olmadan, yıpranmadan kalabilecek ürünlere en uygun fiyat avantajlarıyla sahip oluyorsunuz.