Son yıllarda internet üzerinden oldukça yoğun bir şekilde alışverişler yapılıyor olmasından dolayı, bugün istediğiniz gibi alışverişlerinizi güvenle yapmanız için sanal kart kullanmanız çok daha doğru olacaktır. Bu kartlar özel olarak üretiliyor olmasından dolayı, ödemelerde kolaylıkları yaşayacak ve tabi ki hiç bir şekilde güvensiz bir ortam oluşturmamış olacaksınız. Ne yazık ki artık kötü amaçlı kişilerin bilgisayarlarımıza kadar giriyor olmaları nedeni ile kredi kartı kullanımının ve hatta internet bankacılığı kullanımının bile bir hayli riskli olması ve tabi ki kişisel bilgilerimizi de korumamız gerektiğinden dolayı, oyun sitelerine bile sanal kartlar ile para gönderebilirsiniz. Ödemelerde güveni kullanmak isteyenler için, paykasa en iyi seçim olacağından dolayı, dolar kuru üzerinden alacağınız bu kart ile istediğiniz gibi ödemelerde kolaylıkları yaşayacaksınız.

http://gercekkart.com/wp-content/uploads/2017/11/gercekkart-bitcoin.png

Ödemelerde Güven Paykasa Kart İle Olur

Oyun sitelerinin hemen hemen hepsine ödeme yapabileceğiniz gibi, dünya genelinde ortalama 40 bin alışveriş mağazasında da alışveriş yapabilirsiniz. Ülkemizde de paykasa alabileceğiniz için, sizde güvenli olarak 7/24 paykasa kart ile istediğiniz miktarlarda ödeme yapmaya başlayabilirsiniz. Böylelikle ödemelerde artık güven başta olmak üzere, rahatlığı, kolaylığı yaşayacak ve yurt dışında ki tüm alışverişlerde ve para işlemlerinizde sizde sanal kart kullanabileceksiniz. Ülkemizde ki paykasa kart için, sizde www.gercekkart.com sitesine hemen girebilir ve firmadan güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz.

http://www.gercekkart.com/wp-content/uploads/2018/12/steam.png

Paykasa Güvenli Ödeme Sistemi

Her zaman güvenli olarak ödeme yapmak isteyenler için en iyi seçim olan paykasa ile artık istediğiniz her an ödemenizi en güvenilir şekilde yapmış olacaksınız. Firmadan vermiş olduğunuz siparişler bir kaç dakika içerisinde teslim ediliyor olmasından dolayı, en iyi şekilde paykasa kart ile ödemelerinizi de güvenle yapmaya başlamış olacaksınız.

http://www.gercekkart.com/wp-content/uploads/2018/12/csgo.png

Güncel Paykasa Kurundan Alım Yapın

Güncel kur üzerinden sanal kartınızı firma üzerinden alabilirsiniz. Aslında yabancı olmadığınız sanal kartlar, kontör ile aynı özellikleri taşımaktadır. Bu nedenle almış olduğunuz paykasa kart miktarı ne kadarsa eğer, bunun üzerine ödemeler yapabiliyorsunuz. Sizde paykasa kart için hemen resmi sitesine girerek, kart miktarlarına göre hemen siparişlerinizi vererek, kartınızı alabilir ve ödemenizi yapabilirsiniz. Bu sayede www.gercekkart.com ile güvenli ödemenin yollarını kullanmaya başlamış olacaksınız.