Taj Exotica Maldivler, Emboodhu Finolhu Island adasında yer almaktadır. South Male Atolde bulunmaktadır. Havaalanına uzaklığı 8 km`dir.

Taj Exotica Maldivler Transfer süresi ise 15 dk sürat teknesi olarak belirtilmektedir. Pansiyon tipi oda kahvaltı, yarım pansiyon ve tam pansiyon olmak üzere hizmet vermektedir.

Oda sayısı ise 64 olarak kayıtlarda geçmektedir. Maldiv otelleri arasında en geniş lagüne sahip otellerden bir tanesidir. İnce ve uzun adada 64 kumsal ve su üzeri villası bulunmaktadır. Hint motiflerini barındıran bu otel aynı zamanda son derece modern, popüler, şık bir tesistir. Dünyanın en büyük doğal lagünlerinden olan birinin ortasındadır.

Bu tropikal ada önceden “three coconot” olarak bilinirdi. Etrafı kristal mavi deniz ve yabani tropikal bitkilerle çevrilidir. Hint okyanusunun o müthiş ve sonsuz görüntüsüyle burayı cazip bir mekân yapan en önemli sebeplerden bir tanesidir. Maldivler balayı turlarında en önemli nokta yemekle ilgili sıkıntı yaşarmıyız veya damak tadı bize uyarmı gibi sorularla pek fazla karşılaşıyoruz.

Taj Exotica için yemek oldukça başarılı ve ödüllü aşçılarla dünya mutfağı sunmaktadır. Yemek restorantı tüm gün birbirinden çeşitli Asya ve Avrupalı yemekleri sunmaktadır. Geniş menüsüyle taze deniz ürünleri, et ve sebze seçenekleriyle mükemmel bir yemek deneyimi hizmetindedir.

Restoran akşam yemeklerinde müzik eşliğinde dünya mutfaklarından çeşitli birçok menüler sunmaktadır. Nadir bulunan yerel ve taze etlerden eşsiz ızgaralar yapılmaktadır ve bu yapılan ızgaralar ev yapımı baharatlarla harmanlanıp sunulmaktadır. Son derece zevk verici müzikleri ve canlı bir ortama sahiptir.

Yeni şaraplar, kokteyller, nargileleri ile birlikte terasında eşsiz bir gün batımı sunmaktadır. Geniş yiyecek ve içecek kitlesiyle villa ya da suitinize 24 saat kusursuz bir hizmet vermektedir. İlham verici özgün doğasıyla, ada boyunca yer alan yerel yemek yerleri, rahatlamak için kumsal ya da okyanus üzerinde bulunan terasında ya da ağaç üzerinde bulunan terasıyla nefis bir yemek deneyimi sunmaktadır. Bunların yanı sıra Resort`un yanında bulunan büyük fast food alanları, doğal atıştırmalıklar ve egzotik tropikal kokteyller sunmaktadır.

Kişisel yardımcınız bavullarınızı açıp istediğiniz şekilde düzenler ve kolayca rahatlamanıza yardımcı olur. Gezi ve özel deneyimleriniz içinde özel bir çaba sarf edilmektedir.