Evlenecek çiftler ve evini yenilemek isteyen çiftlerin ilk tercihleri arasında gelen bellona koltuk takımları 2020 yılında farklı fiyat ve model seçenekleri bizlere sunuyor. Farklı modeller mevcut tüm modelleri yazı sonunda verdiğimiz linkten görebilirsiniz, bu yazımızda sizlere 5 farklı model sunacağım.

Bellona Koltuk Takımları ve Fiyat Listesi

Bellona koltuk modelleri farklı model ve seçeneklerde fiyat açısından en makul ve mantıklı modelleri sizlere sunacağız. Bu modeller arasında Orlando koltuk takımı, Mistral koltuk takımı, Carlino koltuk takımı, Solena koltuk takımı, luca koltuk takımı incelemelerinde bulunup, fiyatlarını vereceğiz.

Carlino Koltuk Takımı İncelemesi

Bu koltuk takımı 1 adet üçlü koltuk, 1 adet ikili koltuk ve 1 adet berjerden oluşmakla birlikte, dinamik ve eski modayı birleştiren yenilikçi bir koltuk takımıdır. Bellona koltuk takımları 2020 modelleri arasında ortalama bir ücrete sahiptir. Bu koltuk takımına sahip olmak isterseniz ücreti Ocak 2020 itibari ile 8500 TL.

Solena Koltuk Takımı İncelemesi

Solena koltuk takımın en güzel tarafı gül kurusu rengi, çok farklı ve zarif bir renge sahip. Vitali desenin de ana desen olması ayrıca koltuklarda özellikle sırt kısmında düğme olması bu modele farklı bir hava katmıştır. Ayakları ise bu modele modern bir hava vermek üzere tasarlanmıştır. Bu koltuk takımın fiyatı ise Ocak 2020 itibari ile 6400 TL'dir.

Orlando Koltuk Takımı İncelemesi

Bu koltuk modelleri 3 farklı renk ile bizlere sunuluyor. Melson gri, melson koyu gri renklerine sahip olsa da ana deseni messinadır, kırlentleri ile ön plana çıkan bu koltuk takımı 1 adet üçlü koltuk, 1 adet ikili koltuk ve 1 adet berjerden oluşmaktadır. Fiyatı ise Ocak 2020 itibari ile 6985 TL'dir.

Mistral Koltuk Takımı İncelemesi

Pudra ve krem renkler hakim olan bu koltuk takımında son derece klasik bir görünüm hakimdir. Bellona mistral koltuk takımının en önemli özelliği ise yatak olma özelliğine sahip 2'li ve 'lü koltuklarıdır. Fiyatı ise 6650 liradır.

Luca Koltuk Takımı İncelemesi

Bu üründe ana desen olarak elegant tercih edilmiştir, royal bordo renklere sahip olan bu modelde üçlü veikili koltuklarda dikey desenler mevcuttur. Bu modelin fiyatı ise 7000 liradır. Son olarak aşağıda ki sitemizden tüm farklı koltuk modellerine fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Farklı tarzda ve markalar da bir çok farklı koltuk takımı ve düğün paketleri mevcuttur. https://www.tesetturgiyim.org/