Pek çok değişik durumda gerçekleşen embriyo donasyonu, teşhis ve tedavi sürecinin olumlu bir çalışma yöntemini temsil etmektedir. Zaman içerisinde yumurtalıklara hasar görmüş olan bayanlar, genetik rahatsızlığı bulunan veya sağlıklı yumurta üretme de sorun yaşayan anne adaylarının, aslında bu rahatsızlıktan dolayı çocuk sahip olamadıkları bilinmektedir. Kadındaki bu sorunların yanında, baba adayının da sperm sorunları, azospermi gibi üreme aksaklıkları meydana çıktığında, çiftler için tek çare olan gelişmiş bir embriyo donasyonu metodu ile birlikte rahim yapısı sağlam olan bayanların kısa sürede hamile kaldığı gözlemlenmiştir. Kendi çocuğunu doğurup büyüten ve özlük konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamayan bir süreci başlatan bu çalışmalar sayesinde, pek çok ümitsiz çiftin olumlu sonuçları ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Anne olma ümidini yitirmiş olan pek çok bayanın, embriyo donasyonu yöntemiyle hamile kaldığı bilinirken, sağlıklı bir doğum süreci ve kucağına aldığı çocukla birlikte bütün sıkıntılar geride bırakmaları bile, bu çalışmanın önemini ortaya koymuştur.

Çocuk sahibi olmak pek çok ailenin temel ve ortak istekleri arasında önemli bir yer tutmakla birlikte, buna elverişli genetik ya da üreme yapısı bulunmayan insanların da belli bir tedavi süreci ve embriyo donasyonu ile birlikte bu fırsatı yakalamaları aslında çok önemli bir şans olarak görülebilir. Kıbrıs’ta gerçekleşen olağanüstü çalışmalar, teşhis tedavi ve tetkik süreci içerisinde olumlu sonuçlarını ortaya koyarken, embriyo donasyonu ve benzeri yöntemlerin kullanılması sayesinde imkânsız gibi görünen vakaların, olumlu sonuçlar kendine tamamladığını söylemek mümkün olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyen fakat bazı fizyolojik etkenleri sebebiyle buna imkân bulamayan çiftler için, özellikle son yıllarda çok kullanılan ve başarı sağlanan bir teknik olarak karşımıza çıkan embriyo donasyonu, etkili bir çözüm oluşturmuş ve hamilelik sürecini oluşturma noktasında da başarılı bir çalışmayı temsil etmiştir. Üst düzey donanımıyla Kıbrıs’ta bulunan sağlık merkezleri ve verdiği hizmetler, adını tüm dünyaya duyurmuş yerli yabancı demeden pek çok insanın çare aramak üzere başvurduğu bir yöntemi temsil etmiştir, diğer bilgiler için www.kibristupbebekmerkezi.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz. Embriyo donasyonu burada kullanılan gelişmiş teknik ve organize müdahale şekli ile birlikte, insanların tedavi sürecini çok daha iyi noktaya taşıyan bir sitemi temsil etmiştir. Sık kullanılan bir yöntem olmakla birlikte, rahminde herhangi bir sorun olmayan fakat yumurta problemi yaşayan bayanlar için ve benzer şekilde, aynı anda kendi tarafında da sorun yaşayan erkekler için embriyo donasyonu gerçekten ideal ve kalıcı bir yöntem oluşturmuştur.

İnsanların etkili yöntemleri kullanarak gelişmiş tıp unsurları ile birlikte çocuk sahibi olma süreçlerinde gerçekten embriyo donasyonu, çok etkili bir yönteme temsil etmiş ve olumlu sonuçlarını insanlara her koşulda göstermiştir. Burada nakil yapılması için sağlıklı vericilerin bu sisteme katkısı kesinlikle küçümsenmemesi gereken çok büyük bir yardımı temsil etmiştir. Seçilecek kadın ve erkek vericilerin sağlıkları ile, nakil işlemlerinin başarılı bir sonuca ulaşması embriyo donasyonu yönteminin başarılı bir şekilde sonuçlanmasına da olanak sağlamıştır. Bilimi ve özellikle embriyoloji konusundaki uzman çalışmalarıyla Kıbrıs tüp bebek sağlık merkezleri, insanların başvuruda bulunduğu ve bu konuda yarar sağladığı bir sitemi temsil etmiştir. son derece gelişmiş koşullarda yapılan işlemler teşhis ve tedavi süreçleri hamilelik sürecinin sorunsuz bir şekilde başlamasında etkili bir yöntem ortaya koymuştur.