Tesettür elbiseler kombine edilmesinin kolay olması bakımından kadınlar tarafında çok fazla tercih ediliyor. Cloche marka elbise modelleri 2019 yılına damga vurmaya hazırlanıyor. Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmek istiyor ve farklı bir model arıyorsanız Cloche marka sizler için yepyeni bir koleksiyon hazırladı.

Elbiselerin kumaşları oldukça kaliteli ve mükemmel dokunuşlar ile kesilerek üretilmiştir. Pamuk, likra, ipek apreli, iki iplik penye, polyester, viskon gibi farklı kumaşlardan dikilen bu elbiseler ile tarzınızı yansıtmaya hazır mısınız? Düğün, nişan gibi çeşitli davetlerde kullanabileceğiniz modeller olduğu gibi aynı zamanda spor şıklığı yakalamak isteyen kadınlara yönelik olarak hazırlanmış elbise modelleri de mevcuttur.

Çizgili, düz, çiçekli gibi çok farklı kumaşlardan üretilen elbise modelleri kesimleri ile dikkat çekmektedir. Spor tarzda olan elbiseler polyester kumaşlardan üretilmiştir ve kapüşon detayı bulunmaktadır. Daha klasik tarzda olan modeller ise kuşak, düğme, deri gibi detaylar ile süslenmiştir. https://www.cloche.com.tr/tesettur-elbise-modelleri bağlantısı üzerinden inceleme yapabilir ve dilediğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Farklı renk ve model seçenekleri ile ürünleri indirimli olarak satın alabilirsiniz.