Mahsun Kırmızıgül imzalı Mucize filmi, insanları farklı bir dünyaya sürüklüyor. Filmin konusu, insan yaşamından kesitler olarak karşımıza çıkıyor. İzmirli bir öğretmenin farklı bir şehire tayininin çıkmasıyla başlayan film, o köydeki ailelerle olan tartışmaları barındırıyor. Genç kızlarını okula göndermek istemeyen aileler Mahir öğretmene karşı direnişte bulunuyor. Mahir öğretmen ise bu mücadelesini yılmadan sürdürüyor ve tek tip düşünceye sahip insanların fikirlerini değiştirmek için çabalıyor.

Mahir öğretmen burada görev yaparken ailesi İzmir’de yaşamaktadır. Yani filmin kahramanı hayatını tek başına sürdürmektedir. Geriye dönme şansı bulunduğu halde böyle bir düşünceye kapılmadan insanlara faydalı olabilmek için çalışmaktadır. Filmde normal bir insanla engelli bir insanın hayat tarzları ele alınmıştır. Sağlıklı insnların da bir gün engelli konuma düşebileceği ayrıca filmde hissedilen noktadır. Filmin bir diğer kahramanı Aziz ise köyün delisi olarak bilinir. Başlangıçta Mahir öğretmen Aziz’den korksa da zamanla aralarında bir dostluk kurulmuştur.Mucize film izledikten sonra Aziz’in akıllı bir kişi olduğunu görebilirsiniz. İlerleyen sahnelerde Aziz, bir kıza aşık olur. Bu kız kardeşlerinin işlerinden çok daha güzel ve çok dha çekicidir. İkisinin aşkı köylülerin diline dolanmıştır. Kızın bu kadar güzel olması ve Aziz’in akli dengesinin yerinde olmadığını düşünen insanlar onları birbirine yakıştıramamıştır. Bu düşüncelerin ardından onlar çareyi kaçmakta bulmuştur. Böylesine sahnelerin konu edindiği film, izleyici tarafından beğeniyle karşılanmıştır. Filmin detaylarında hem aşk sahnelerinin varlığı hem de engelli insanlara yönelik mesajlardan bahsedilmesi filmi farklı kılan nokta olmuştur.

Mucize filmini sinemada izleme şansı bulamayan insanların yapması gereken tek şey, film sitelerinden herhangi birine Mucize izle yazması yeterli olacaktır. Daha sonra karşınıza gelen ekrandan ilgili web sitesine girerek filmi izlemeye başlayabilirsiniz. Mucize filmini daha kaliteli bir şekilde izlemek istiyorsanız, arkadaşlarınızın tavsiyelerine uyarak referans gösterilen siteleri ziyaret edebilirsiniz. Mucize filmi Türk sinema tarihinin insanlar tarafından en beğenilen filmler arasında olması sebebiyle filmin çekiciliği artmıştır. Sizde Mucize filmini kısa sürede izlemek istiyorsanız görsel açıdan kaliteli bir siteye girebilirsiniz.