E-paylas.com 2014 yılının ocak ayında ortaya çıkarılan ve belli konular üzerinde insanlarla bilgi paylaşımı yapmayı amaçlayan bir web sitesidir. E-paylas.com bu işi kurduğu özel bir ekip ile yürütmektedir ve topluma en doğru bilginin verilmesini amaçlamaktadır.

Artık birçok işini oturduğu yerde bir ekran başından halleden insanlar bilgiye ulaşmanın en kolay yolu olarak da interneti görüyorlar. Peki insanların doğru bilgi bulmak adına kullandıkları internet bizim için ne kadar doğru bir yol gösterici? Ne yazık ki bu soru pek de iç açıcı bir cevaba sahip değil. İnsanların çoğu fark edemeseler de internette yer alan bir çok bilginin doğruluk payı oldukça düşüktür. Para kazanma hırsı ile hareket eden şirketler maalesef insanları kandırmak uğruna doğru olmayan bilgilerin internet ortamına salınmasına sebep olurlar. E-paylas.com ise bu ticari kaygılardan uzak bir şekilde tamamen sizler en doğru bilgiyi ulaştırmayı hedeflemektedir. Bu nedenle e-paylas.com adına seçilecek ekip özel olarak belirlenmektedir ve ortaya çıkarılan yazılar yayınlanmadan önce aşamalardan geçmektedir. Ortaya çıkarılan içeriklerin bu kadar titiz bir şekilde hazırlanmasının nedeni sizlere sunduğumuz doğru bilgilerin güvenilirliğinin zedelenmemesi içindir.

Bir Çok Konuda Güncel ve Net Bilgi

E-paylas.com Ocak 2014 de ortaya çıktığından beri sizlere çok sayıda içerik sunmayı başarmıştır. Kısa sürede bu kadar içerik sunmamızın altında yatan nedenler işlerine duyduğu sevgi ve inançtan kaynaklandığını söylemekteler. Çok sayıda içerik vermiş olmasına rağmen bunlar belli konular üzerine yoğunlaştırmamış çok çeşitli konularda içerikler paylaşamayı başarmışlar. Bu konulara örnek vermek gerekirse şöyle örneklendirebiliriz: bilim, matematik,araba,din, biyografi, edebiyat, türkçe, eğitim, spor, gez-gör, teknoloji, sağlık ve müzik. Bugüne kadar bu konularda içerikler hazırlayan ekibin amacı ilerleyen zamanlarda var olan konu sayısını arttırmaktır.

Tüm yazı boyunca sizlere e-paylas.com'un nasıl ortaya çıktığından ya da şimdiye kadar neler yaptığımızdan bahsettik. E-Paylas ekibinin bu çalışması ile neleri hedeflediğine gelirsek; güncel konularla, internet bilgi çöplüğünde yorulmadan istenilen bilgiye ulaşılmasını sağlamak. İnternet ortamında yer alan bir çok sitenin bilgileri tekrar tekrar, çalarak yada özenmeyerek paylaştığından yola çıkan kurucu konunun çok rahatsız edici olduğunu ve bir şekilde bu çalışmalarla insanlara doğru ve net bilgiyi ulaştırmayı hedeflediklerini söylüyor.

http://e-paylas.com