Dekorasyon çalışmalarının önemli konularının başsında duvarlar gelir. Duvarlara yapılacak olan uygulamalar ferah bir görünümde sağlayabilir, ortamı boğucu bir hale de sokabilir. Yapılmak istenilen dekorasyon tarzının dışına çıkmadan duvarlarda yapılacak uygulamalarla olumlu sonuçlar elde edilebilir. Özellikle duvar dekorasyonlarında duvar kağıtları görsel açıdan çok şık ve estetik.

Duvar Kağıdı Çeşitleri Nelerdir?

Duvar kağıtlarını uygulamadan önce my kağıtçım duvar kağıdı çeşitlerini incelemekte fayda var. Çoğunlukla vinil, yarı vinil ve kağıt içerikli olmak üzere üç çeşit duvar kağıdı kullanılır. Bu duvar kağıtlarının silinebilir özelliği vardır. Kağıt içerikli olanları silerken dikkat etmek gerekir. Silinme oranı yüzde 60 ile 70 arasında değişmesine rağmen yüzde 100 silinebilme oranına sahip kağıt içerikli duvar kağıtları da vardır. Tam vinil içerikli duvar kağıtları ise yüzde 100 silinebilir özelliktedir. Yarı vinil olanların da silinebilme oranları kağıt içerikli olanlarla aynıdır. Görüntü açısından ise çok daha fazla kategoriye ayrılabilir. Kadifemsi, taş desenli, çizgili, altın veya gümüş işlemeli ve 3 boyutlu duvar kağıtları görünümleri ile adlandırılır. dekoratif desenli popart duvar kağıtlarını da bu kategoride sayabiliriz. Ama içerik olarak hemen hepsi yukarıda sayılan içeriklere sahiptir. Ayrı bir model olarak boyanabilir my kağıtçım duvar kağıdı ise duvara uygulandıktan sonra plastik boya ile boyanan duvar kağıtlarıdır. Duvar kağıtlarında yerli üretim ürünler de bulunmakta olup kalite ve uygulama kolaylığı açısından birçok modelden daha üstündür. Duvar kağıtları uygulanmadan önce duvarın durumu iyice kontrol edilmelidir. Bazı modellerin bozuk ya da çok bozuk duvarlara uygulanmaması gerekir.

Duvar Kağıdı Nereden Alınır?

Duvar kağıtları açısından zengin bir site olan http://www.mykagitcim.com’da duvar kağıtları incelenebilir. Ürünlerin kategorilere ayrılmış olması kolayca fikir sahibi olmayı sağlıyor. Sitede ürünlerin bütün detayları veriliyor, istenirse alışveriş de yapılabiliyor. Kredi kartı havale ve kapıda ödeme seçenekleriyle güvenle alışveriş yapılabilir.