Komedi dünyasının ünlü simaları Ahmet Kural ve Murat Cemcir ortalığı yıkmaya, herkesi güldürmeye devam ediyor. İkilinin son sinema filmi olan Düğün Dernek, yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 2014 filmlerinden, ve izleyici tarafından oldukça beğenildi.

İnternet Film Veri Tabanı IMDB'de 8.1 puana sahip olan Düğün Dernek, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in oyunculuk başarısını kanıtlayan bir diğer nokta.

Barış Yıldız, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin'in de rol aldığı komedi filmi, Sivas'ta geçen ilginç bir hikayeyi konu alıyor. Aslen Sivaslı olan ancak bir süredir yurtdışında yaşayan Tarık, memleketini ziyaret etmek için Sivas'a gelmiştir. Bir süre memleketinde eş dost ile vakit geçiren Tarık'ın bir süre sonra asıl geliş sebebi anlaşılır; yurtdışında çalışırken Monica adlı bir kız ile tanışan Tarık, Monica ile evlenmeye karar verir. Ancak evlenememiştir, çünkü düğün yapmak için bir birikimi yoktur, ve bundan dolayı da en samimi arkadaşlarının yer aldığı Sivas'a gelir ve burada bir düğün yapmaya karar verirler!

Sivas'ta Türk kültür ve göreneklerine göre bir düğün yapmaya karar verilir, bunun için Tarık ve samimi dört arkadaşı sıkı bir şekilde çalışıp para biriktirmeye başlarlar. Son derece komik olayların yaşandığı bu esnada, türlü türlü enstantaneye gerçekten çok gülecek, bir komedi filminden beklediğiniz her ne varsa Düğün Dernek'te bulacaksınız.

Filmden çok daha önce internette yayılan ve milyonlarca kişi tarafından izlenen, Düğün Dernek'in efsane şarkılarından ve sahnelerinden 'Entarisi Dım Dım Yar' ile gülmekten kendinizden geçeceğiniz, kendine has tarzları ve oyunculukları ile filme harika bir hava katan Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın replikleri ile, hareketleri ile gerçekten bir komedi filminde olduğunuzu hissedeceğiniz Düğün Dernek, milyonlarca kişi tarafından vizyonda izlendi. Ve bunun dışında birçok kişi, internet üzerinden VK ve diğer formatlarda Full HD şekilde izlemekte. Eğer siz de Düğün Dernek İzlemek istiyorsanız, vizyonda aldığı olumlu tepkileri, film için izleyici yorumlarını okumanız yeterli.

Hiç vakit kaybetmeden, son yılların en beğenilen komedi filmlerinden olan Düğün Dernek'i izlemelisiniz. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, Monica ile düğün için verdiği mücadeleye siz de tanık olun!