Bebeklerin ek gıda dönemine geçtikten sonra severek tükettikleri bebek muhallebileri Aşçı Anne ile sizlere ekonomik fiyatlar, doğal ve katkısız muhallebi çeşitleri ile sunulmaktadır.

Ek Gıda Döneminde Neden Muhallebi Verilmeli?

Ek gıda dönemine geçiş her ebeveyn için hem heyecan verici hem de endişe uyandıran bir dönemdir. Bebeğin dış dünyayla iyice tanıştığı bu dönemde onun zorlanmadan tüketebileceği yiyeceklerle tanışması gerekmektedir. Muhallebi hem kıvamı hem de yapısı ile bebeklerin kolaylıkla tüketebilecekleri bir ek gıda ürünüdür. Bu nedenle ek gıda döneminde bebeğinize muhallebi vermeniz sağlıklı bir gelişim süreci tamamlamasına yardımcı olacaktır.

Aşçı Anne Muhallebi Çeşitleri

Aşçı Anne sizlere bebekler için muhallebi ürünlerini sunarken bebeğinize pek çok tat ve aromada muhallebi vermenizi sağlayacak geniş ürün yelpazesine sahiptir. Size sunulan muhallebi ürünlerini şu şekilde ele alabiliriz:

Muhallebi Karışımları

Bu muhallebi ürünlerinde, su ya da sütle karıştırıp pişirerek siz muhallebi hazırlarsınız. Aşçı Anne pirinç unlu ve keçiboynuzu muhallebi karışımları ile evinizde istediğiniz zaman bebeğinize muhallebi hazırlayabilmenizi sağlamaktadır.

Hazır Muhallebiler

Bu ürünler ise küçük cam konservelerde hazır olarak size sunulan muhallebilerdir. Keçiboynuzu, armutlu, elmalı, karışık muhallebi paketleri gibi pek çok farklı çeşitte sunulmaktadır. Eğer bebeğinizin ek gıdaya geçişiyle birlikte elinizin altında ona verebileceğiniz pratik ve doğal bir ek gıda arıyorsanız Aşçı Anne'nin sizlere sunduğu hazır muhallebilere mutlaka bir şans vermelisiniz!

Aşçı Anne Muhallebi Özellikleri

2014'ten bu yana gelişen formülleri ile Tüm Türkiye'ye bebekler için sağlıklı ve doğal ürünler sunmaktadır. Bebeğinizin öğünlerini zenginleştirmek ve gelişmesine sağlıklı bir katkıda bulunmak istiyorsanız Aşçı Anne ürünlerine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Aşçı Anne muhallebilerinin özelliklerini sizler için şu şekilde sıralayabiliriz:

Bebeklerin Gelişimine Özel Gıdalar

Aşçı Anne bebeklerinize muhallebi satın alırken ay ay ürünlerini gruplayan bir platformdur Böylelikle 6 aylık bebek muhallebisi ile 8 aylık ve 12 aylık bebeklerin yiyebileceği muhallebi türlerini birbirine karıştırmadan kolaylıkla seçerek almanızı sağlamaktadır.

%100 Doğal ve Katkısız Ürün

Bebekler doğdukları andan itibaren dış dünyaya karşı savunmasız olan canlılardır. Böyle olunca katkı maddeleri ve kimyasallar bebekleri yetişkinlere kıyasla çok daha fazla etkilemektedir. Bu konuda devreye giren Aşçı Anne sizlere %100 doğal ve katkısız ürünler sunmaktadır.

Pratik ve Lezzetli Öğün

Özellikle yolculuk, dar vakit ve tatillerde kurtarıcınız olacak ürünlerdir. İster muhallebi karışımları ister hazır muhallebiler olsun bebeğinize hemen hazırlayarak yedirebileceğiniz pratik besinlerdir.

Zengin ve Besin Yönünden Zengin Gıda

Bebeğiniz ek gıdaya geçtiğinde onu besleyecek gıdalara yönelmeniz gerekir. Şeker gibi boş gıdalar yerine hem besin hem lezzet yönünden beğeninizi kazanacak Aşçı Anne muhallebileri bebeğinizin sağlıklı bir öğün yapmasını sağlar. Pek çok farklı glütenli ya da pirinç unlu bebek muhallebisi gibi glütensiz bebek muhallebisi ile Aşçı Anne alerjisi olan çocukları da düşünen bir hizmet sunmaktadır.

Pek Çok Farklı Aromada Muhallebiler

Bebe bisküvisi katarak zenginleştirebileceğiniz ürünlerdir. Bebeklerin sevdiği aromalar göz önünde bulundurularak pek çok farklı lezzet ve aromada hazırlanarak sizlere sunulmaktadır.

Ucuz Bebek Muhallebisi Nereden Alınır?

Bebeğinize uygun fiyatlı bebek muhallebisi mi almak istiyorsunuz? Aşçı Anne ile hem ekonomik hem de doğal ve katkısız ürünlere güvenli alışveriş seçenekleri ve tüm Türkiye’ye teslimat seçenekleriyle kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Seçeceğiniz irmikli bebek muhallebisi ya da pirinç muhallebisi gibi muhallebi çeşitlerine göre fiyatlar değişiklik göstereceğinden net fiyat bilgisi için hemen siteye giriş yapabilirsiniz. Bebeğiniz için ihtiyacınız olan ürünleri sepetinize ekleyebilir; kampanyalı fiyatlarla avantajlı ve cazip bir alışverişe imza atabilirsiniz.