Eğitim dünyasında, ticarette ve iş dünyasında en önemli konulardan biri İngilizcedir. Eğitim dünyasında İngilizce yeterli seviyede öğretilememektedir. Türk -Amerikan Derneği, yeni nesil eğitim müfredatıyla dil öğreniminde pratik çözüm sunmaktadır. Hafta içi, hafta sonu ve akşam ders program seçeneklerimiz isteğe göre tercih edilebilir. Ders programı oluşturma işleminde sizin için en uygun zaman dilimini tercih etmelisiniz. Kaçırdığınız dersleri online kategoride takip edebilirsiniz.

Kariyerinizi Artırmanın Pratik Yolu

İş dünyası için zorunlu hale gelen İngilizce, başarının en önemli seçeneği haline gelmiştir. İngilizce bilen eleman, özellikle uluslararası ticarette tercih edilmektedir. Dünya genelinde, ticarette söz sahibi olan firmalar İngilizceyi en iyi şekilde konuşan ve yazan elemanlarla çalışmaktadır. içerisinde en çok tercih edilen kurum haline gelen Türk Amerikan Derneği, bütün kategorilerde özel sınıf oluşturmaktadır.

Kursumuz turizm kategorisinde hizmet sunan firmalar için de çözüm üretmektedir. Özellikle tatil beldelerinde hizmet sunan oteller ileri seviyede İngilizce konuşan elemanları tercih etmektedir. İleri seviyede İngilizce konuşan bir elemanlar turistik oteller için önemlidir. dil eğitiminde yetersizdir. Türk Amerikan Derneği bu boşluğu doldurmaktadır.

Küresel İletişimin Tek Adresi

Dünyada en çok konuşulan dil İngilizcedir. Teknoloji, bilim, sanat ve spor dünyası İngilizceyi kullanıyor. İnsanlığın ortak dili İngilizceyi sertifikalı bir şekilde öğrenmek için kursumuzu ziyaret edebilirsiniz. İş dünyasında kariyer sahibi olmak isteyenler ve sınavlara hazırlananlar, özel eğitim müfredatımızı inceleyebilir. Hazırladığımız programlar Milli Eğitim onaylıdır. Kurs eğitimi sonunda başarılı olanlara sertifika veriyoruz. Milli Eğitim onaylı sertifikalarımız iş dünyasında sizin için büyük bir avantajdır.

TOEFL veya YDS gibi dil sınavlarının haricinde doktora yapan ve yüksek lisansa hazırlananlar için ileri seviyede İngilizce eğitim programımız bulunmaktadır. Akademisyenler için özel hazırlanan sınıflarımız, seviye tespit sınavı sonucunda oluşturulmaktadır.

Dünya genelinde uluslararası ticarette, müşteri ile diyalog İngilizcedir. Mail konusunda da eğitmenlerimiz pratik çözüm üretiyor. Ticaret dünyasına özel İngilizce ders programımız, bu kategoride kariyer yapmak isteyenler için hazırlanmıştır.

İngilizceye Dair Ne Varsa

Devletler arası ilişkilerde ve diplomasi ziyaretlerinde kullanılan dil İngilizcedir. Bu kategoride kariyer yapmak isteyen diplomatlar da bu dili en iyi şekilde öğrenmek istiyor. Pratik yöntemlerle gerçekleştirilen İngilizce kursumuz, kısa sürede bu dili öğrenmek isteyenler için en iyi tercihtir.

Tercüme dünyası, yurt dışı seyahat işlemlerinde ve kitap tercüme kategorisinde etkili çözüm sunmaktadır. Tercüme dünyası için özel hazırlanan ders programımız, bu konuda sizin için ilk önemli adımdır. Dünya genelinde ana dilden sonra ikinci dil konumunda olan İngilizce, tercüme dünyasının en önemli seçeneğidir.

Kursumuz, Amerikan İngilizcesi ve İngiltere İngilizcesi kategorilerinde özel eğitim vermektedir. Aksan farklılığı konularında uzman olan eğitmenlerimiz, özel eğitim programı hazırlamaktadır. Dersi derste öğrenme metodumuz kısa sürede sonuç vermektedir.