Matbaacılık sektöründe yıllardır faaliyet gösteren Apa-Uniprint teknolojinin gelişmesine paralel olarak müşterilerine hızlı ve kaliteli çözümler sunmak adına online satış mağazası olan  Kendimatbaam’ı oluşturdu. Apa-uniprint oluşturduğu bu online satış mağazasın da online olarak hızlı ve güvenli hizmet vermek amacı gütmektedir. Teknolojinin gelişimine ayak uydurmamak imkansız, bu nedenle de ortaya online matbaa firması çıkmasına neden olmuştur.

Online matbaanın müşteri kapsamın da bireysel, şirket, Kobi gibi müşteriler yer almaktadır. Kendi matbaamın hizmetleri kartvizit, ajanda, takvim, el ilanı, broşür, özel dosya ve evraklar, katalog, masa takvimi, fiş, fatura, davetiye ve mektuplar gibi çeşitli ürünleri ile bizlere kaliteli hizmeti ile sunar. kendi matbaam müşterilerine tanıtım, markalaşma ve gelişme sürecinde müşterilerin ihtiyacı olan her türlü basılı malzemeyi, ürünü, istekleri ve talepleri doğrultusun da online matbaacılık hizmetlerini veriyor. kendi matbaam fiyatlandırmayı da kalitesiyle oranlı yapmaktadır. kendi matbaam müşterilerine kaliteli güvenilir online matbaa hizmeti vermeyi amaçlamıştır.

Bu nedenle kendi matbaam hizmetinde yapılan işlerde bu güvenirliği ve kaliteyi daima taşımaktadır. kendi matbaam herkesin kendine ait matbaasının olduğunu belirten tanıtım sloganıyla oldukça basit ve pratik baskı çözümleri sunmakta. Kendi matbaam bir online matbaa sistemi olarak tüm Türkiye’ye üretim ve dağıtım hizmeti sunmakta. Online hizmet aşaması; siparişinizi veriyorsunuz ve siparişiniz tamamlandıktan sonra kargo teslim aşamasına geçiyor. kendi matbaam öyle bir online matbaa sistemi geliştirmiş ki çok basit bir şekilde web üzerinden siparişlerinizi isteğiniz doğrultusun da baskıya yönlendirebiliyorsunuz.

Şöyle ki çok pratik ve basit olan bu hizmet sunumu kişiler, şahıslar yada firmaların kendi tasarımlarını yaparak sipariş verebilmeleri için farklı şablonlar kullanarak web üzerinden talep ettikleri tasarımları yüklemelerini sağlıyor. İstenilen baskı da kağıdın cinsi, kağıdın adeti ve paketleme seçenekleri de kullanıcı tarafından belirlenebilen bir online hizmet sunmaktadır. Bu da siparişlerinizin hem kaliteli hem güvenilir hem de uygun hesaplı baskıya gitmesini sağlıyor. Kendi matbaam online sistemi ile ürünleri daha ekonomik ve saha verimli hale getiren bir aşama sunuyor. Ticari faaliyetler, teknoloji ile doğru orantılı olarak hızlanmakta. Kendi matbaam da buna bağlı olarak online matbaa hizmetine olan ilgi ve ihtiyacın artmadı doğrultusun da bu sistemi ortaya koymuştur. Kendi matbaam gün geçtikçe kalite, hizmet ve sunumu daha hızlı ve daha çeşitli yapmayı planlıyor.