Deri ceketler hem görünüm açısından hemde moda açısından her zaman ilgi çekici olmuştur. Herkesin dolabında en az birtane deri ceket olması gerektiğini düşünüyoruz. Deri ceket satın almaya karar verdiyseniz deriza.com’ a bakmadan satın alma yapmayınız. Hem fiyat hem de kalite açısından Deriza firmasının Türkiye’nin önde gelen deri firmalarından birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Deriza 2015-2016 Deri Ceket Fiyatları

Kaliteli bir deri ceket satın almak için öncelikle 700-800 lirayı gözden çıkarmanız gerekmektedir. Deriza bayan deri ceket fiyatları ortalama olarak 550 TL ile 750 TL arasında değişmektedir. Ortalama bir deri ceketin maliyeti 400 lira civarında olmaktadır. Üstüne vergi, kar ve diğer giderleri koyduğunuzda firmaların bir kaliteli bir deri ceketi 600 TL altında satması pek mümkün değildir. 600 TL altında satılan deri ceketler mutlaka 2. Veya 3. Sınıf derilerden dikilmiştir veya deri işlentisinde kullanılan kimyasallar kalitesiz veyahut eksiktir. Kalitesiz bir deri ceket aldığınız zaman kısa sürede deformasyona uğrayacaktır ve sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. Deriza erkek deri ceket fiyatları da yine aynı şekilde bayan fiyatlarına paralel olarak 600-700 TL civarındadır.


Deri Ceket Üretimi Nasıl Yapılmaktadır ?

Deriza.com firmasının hazırlamış olduğu deri ceket üretim videosunu izleyerek, hakiki deri ceketlerin nasıl üretildiğini görebilirsiniz.


Neden Gerçek Deri ?

Hakiki deri ceketler hem uzun ömürlü, hem sağlıklı hemde üstünüze giydiğinizde görüntüsü ile farkını gösterecektir. Suni malzemelerden elde edilen deri görünümlü ceketler kısa vadede çatlama, soyulma ve yırtılma gibi olumsuzlukları beraberinde getirecektir. O yüzden deri ceket alırken kesinlikle gerçek deriden imal edilmesine özen gösteriniz.  Kaliteli hakiki deri ceket satın almak için Deriza.com deri ceket modellerini kontrol etmek ve satın almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.