Denizli’de özellikle Pamukkale çevresinde tatil yapmak istiyorsanız Çardak Havaalanına uçakla ulaşım en hızlı şekilde bu bölgeye gelmenizi sağlar. Sonrasında ise araç kiralayarak istediğiniz tatil beldesine en konforlu şekilde ulaşabilirsiniz. Bu arada Denizli oto kiralama hizmetlerinde havaalanından aracınızı hemen alabileceğiniz bir kent! Yolcu360 internet sitesi üzerinden araçlara göz atabilir ve araç kiralama işleminizi siteden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yolcu360 internet sitesi kiralık araçlar için son derece uygun fiyatlar sunuyor. Araçların tüm bakımı düzenli olarak yapılıyor ve oldukça geniş bir araç filosuna sahip olmasıyla da ön plana çıkıyor. Bu nedenle gönül rahatlığı ile sizlere bu siteyi önerebiliyoruz. Peki, araç kiraladığınızda nereye ne kadar sürede ulaşacaksınız. Elbette gitmek istediğiniz yere göre bu sorunun yanıtı değişir. Ancak size fikir vermesi için birkaç bilgi aktaralım.

Denizli’den Araç Kiralayarak Gidilebilecek Yerler

Öncelikle Pamukkale’ye nasıl ulaşacağınızı aktaralım. Eğer Aydın-Denizli ya da Manisa-Denizli karayolu üzerinden ulaşım sağlamak isterseniz Denizli kent merkezine kadar gitmeniz gerekmiyor. Sarayköy İlçesi üzerinden sadece 2 km yol alarak Pamukkale–Karahayıt yoluna girin.  Pamukkale-Karahayıt arası sadece 4 km. Toplamda 5 ila 6 km yol aldıktan sonra Pamukkale’ye ulaşabilirsiniz.

(Denizli – Karahayıt arası 23 km.)

Buraya kadar gitmişken Türkiye’nin Maldivleri olan Salda Gölü’nü görmeden dönmek olmaz. Hazır araç da kiraladınız. O halde rotanızı mutlaka Salda Gölü’ne de çevirmelisiniz. Denizli merkezden Salda Gölü sadece 55 km ve ideal hızda giderseniz yaklaşık 45 dakika içerisinde bu muhteşem manzaraya ulaşabilirsiniz.

(Yolunuzun üzerinde Seferihisar da var. Zamanınız varsa bir süreliğine direksiyonu Seferihisar yönüne kırıp kaçamak bir mini gezi yapabilir ve sonrasında Salda rotasına devam edebilirsiniz.)

Denizli’de Havaalanı şehrin bir hayli uzağında (60 km) bulunuyor. Bu nedenle toplu ulaşımla ciddi oranda zaman kaybedebilirsiniz. Araç kiralamak çok daha akılcı ve konforlu bir seçenek! Yolcu360 üzerinden araç kiraladığınızda havaalanından aracınızı hemen teslim alabildiğiniz için yakın kentlere de uğrayabilirsiniz. Çünkü bu kentlerde de görülebilecek, gezilebilecek onlarca farklı yer var.  Mesafeleri de hemen aktaralım.

  • Denizli - Muğla: 140 km (2 saat)
  • Denizli - Uşak: 140 km (2 saat)
  • Denizli - Aydın: 120 km (1 saat 40 dakika)
  • Denizli - Burdur: 156 km (2,5 saat)