Deniz yolu ulaşımı; gemi vapur ve benzeri deniz araçlarıyla yapılmakta olan bir ulaşım şekli olup önemi ve kullanımı her geçen gün artış göstermektedir. Daha çok uluslararası ticarette önem taşımaktadır. Üç tarafı denizlerle çevrili olan Türkiye’de deniz ulaşımını gerçekleştiren doğal limanlar olduğu gibi dalgakıranlarla korunmuş yapay limanlar da mevcuttur. Deniz yolu ulaşımı özellikle de mal sevkiyatı ve ticari kazanç getiren taşımacılıklar olarak yapılmaktadır.

Dünya mal nakliyatının yarıdan çoğu deniz yolu ile yapılmaktadır. Büyük hacimli yükler ve konteynerlerin güvenli taşınması için deniz yolu tercih edilmektedir. Lojistik firmamız bu taşımacılığı hakkıyla yerine getirmekte ve lojistik firmaları arasında fark yaratan ve göze çarpan bir konuma sahiptir. Denizcilik taşımacılık bizim işimiz diyerek işe koyulduğumuzu büyük bir özgüven ve profesyonellikle çalıştığımızı özellikle vurgulamak istiyoruz. Avrupa’nın ve Türkiye’nin öncü lojistik firmalarından olan ekol lojistik; sektörde bir ilki başararak sahip olduğu AEO Yetkilendirilmiş Yükümlü (İzinli Gönderici) sertifikasını İstanbul Ticaret odasında düzenlenen bir törenle Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcının bizzat elinden almıştır.

Deniz taşımacılığı denildiğinde her zaman kalitenin ve güvenin adı olmayı başaran firmamız; Gemi taşımacılığı ile oldukça profesyonel şekilde mal sevkiyatlarını gerçekleştirmektedir. Denizcilik Taşımacılığı oldukça hassas olup: özen ve disiplin gerektiren bir çalışma prensibi ile en iyi şekilde Ekol Lojistik’te gerçekleştirildiğinden hiç kuşkunuz olmasın.