Denizbank müşterilerine sağlamış olduğu taşıt kredisi seçeneği ile uygun ödeme seçenekleri ve uygun faizlerle sıfır ve ikinci el araba alımlarında büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Artık taşıt alımlarında finansman sıkıntısı çekmeden uzun vadeli çözümler sunan Denizbank, taşıt kredisi olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bireysel araç alımlarınız ya da şirket için gerekli araç ihtiyaçlarını Denizbank taşıt kredisi ile çözüme kavuşturabilirsiniz.

KOBİ'ler için Uygun Seçenekler

Denizbank'ın taşıt kredisi seçeneği içerisinde yapmış olduğu kampanyalardan bir tanesi de KOBİ'ler için. KOBİ'lere 60 ay vadeye kadar uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi kullandıran Denizbank, uygun faiz oranlarının yanı sıra uygun ödeme planları ile de oldukça rahatlatıcı çözümler sunmakta. Bunun yanı sıra yolcu taşımacılığı yapan dolmuş, ticari taksi ve minibüs sahiplerine de aylık eşit taksitli ve 60 ay vadeye varan olanaklarla kredi imkanları sağlanmaktadır. Ticari taşıtlar için sağlanan taşıt kredisinin birtakım özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • İkinci el ya da sıfır araçlar için TL ya da dövize endeksli olarak kredi kullandırılabilmektedir.
  • 60 aya kadar vade imkanı sağlar
  • Ticari taşıt kredilerinde ikinci el araçlarda kasko bedelinin % 75’ine kadar kredilendirilebilir
  • Ticari taşıt kredilerinde sıfır araçlarda ise proforma fatura bedelinin % 75’i kredilendirilebilir.
  • Araç bedelinin 120 bin TL'ye kadar olan kısmı için %70 faiz oranından faydalanabilir. 120 bin TL'yi aşan kısım için ise %50 faiz oranları ile Denizbank taşıt kredilerinden yararlanabilirsiniz.

Siz de avantajlı taşıt kredisi faiz oranları sunan Denizbank ile hayalinizdeki otomobile bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Sıfır ya da ikinci el araçlar için farklı olanaklar sunan Denizbank taşıt kredileri ile uygun vadeli ve uygun faiz oranları ile araç sahibi olabilirsiniz.

Denizbank Taşıt Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Şartlar

İkinci el ya da sıfır araç alımı için Denizbank taşıt kredisinden yararlanabilmek için sağlaması gereken şartlar şöyledir:

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Kredi çalışmalarınızın düzgün olması
  • Resmi olarak gelirinizi kayıt Londra bilmeniz

Eğer bu şartları sağlıyorsanız belirlemiş olduğunuz taşıt kredisi tutarı için size en yakın şubeye başvurarak başvuru formundaki iletişim bilgilerini ve kişisel bilgilerinizi doldurunuz. Ardından şubenin sizden istemiş olduğu evrakları eksiksiz bir şekilde bankaya getirdikten sonra size sunulan ödeme planı ve kredi sözleşmelerini onaylayarak süreci tamamlayabilirsiniz.

https://www.faizsizkredi.com.tr/denizbank-tasit-kredisi-faiz-oranlari/

https://www.faizsizkredi.com.tr/bankalar/denizbank-a-s/