Dava takip sürecini dijital ortamda hızlı ve kolay şekilde yapılmasını sağlayan, Dava Takip Programı hukuk otomasyon sistemi araçlarından birisidir. Dava dosyalarının veri ilişkilendirme özelliğiyle arşivlenmesine olanak tanıyan program, dijital ortamda tüm davalarınızın güvenle takibini yapmanızı sağlar.

Dijital dava takibi klasik yöntemlere göre çok daha verimli bir dava süreci yaşatır. Dosyalar türlerine göre ve ilgili avukat bazında arşivlenir. Dosyalara ulaşmak ve dosya işlemleri yapmak çok kolaylaşır. İstenilen her yerden ve istenilen her saatte dava takibi yapılabilir.

Hukuk otomasyon sistemleri hukuk büroları ve avukatlar için özel olarak tasarlanan dijital çözümlerdir. Avukatlar, dava süreçlerinde yasal standartlara uygun şekilde sanal ortamda çalışabilir. Önceden programlanmış uyarı sistemi keşif tarihleri, duruşma tarihleri çerçevesinde ilgili avukatlara gereken işlem için uyarı verir. Dava raporlarını yasal standartlara uygun olarak sistemden almak mümkündür.

Dava Takip Programı Nasıl Çalışır?

Dijital dava takibi her avukatın her hukuk bürosu çalışanın kolaylıkla kullanabileceği arayüz ile tasarlanmıştır. Avukat tanımı, dosya türü tanımı, dava-dosya takip, adres defteri, vekâletname takip gibi özellikleriyle dava sürecinde gerekli olan tüm işlemlerin yapılmasını kolaylaştırır.

Avukata ve dosyaya göre rapor alınabilmesine de olanak da sağlar. Davaların ne durumda olduğu kolaylıkla sistemden görülebilir. Dava sürecini yürüten ilgili avukat dosya tarihleri ve yasal takvimle ile ilgili sistem tarafından haberdar edilir. Dosyalar avukat bazında arşivlenir.

Dava süreçleri mobil cihazlardan da takip edilebilir. Dijital dava takibi hukuk bürosunun hukuk otomasyon sisteminde otomatik olarak güncellenir. Hangi davanın hangi tarihlerde hangi sunumlara ihtiyaç duyduğu sistem tarafından ilgili kişilere uyarı şeklinde iletilir. Hukuk otomasyonları hukuk bürolarının iş yükünü azaltır, verimliliği arttırır, zamandan ve maliyetten tasarruf edilmesine olanak tanır.

En Verimli ve En Hızlı Dava Takip Programı

Hukuk otomasyonlarında performans oldukça önemlidir. Otomasyonun hızı avukatların hızını dolayısıyla davanın seyrini belirler. Hukuk otomasyonunun verimli çalışma olanağı sunması için güncel olması gerekir. Kolay kullanılabilir, anlaşılabilir ve yeni nesil özelliklerle donatılmış hukuk otomasyon sistemleri verimli çalışma olanağı sağlar.

T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemleri ve Programları uzmanlaşmış bir firma olarak sadece hukuk alanında dijital çözümler sunuyoruz. Avukatların ve hukuk bürolarının ihtiyaçlarına, teknolojik altyapılarına uygun entegre ve modüler sistemler sağlar.

T-HOS olarak, hukuk alanında ihtiyacınız olan tüm dijital çözümleri size sunuyoruz. Dava takibinden İcra Takip Programında ya da doküman, büro ve evrak yönetimi gibi işlerinizi kolaylaştıracak dijital çözümlerimiz bulunuyor. Kullanımı kolay ve efektif bu programlar ile tüm detay ve karmaşık işlerinizi kolayca yoluna koyabilirsiniz.

T-HOS Dava Takip Programımız sadece dijital dava takip olanağı sunmaz. Aynı zaman güncel hukuki değişiklikler de otomatik olarak yapılır. UYAP standartlarına uygun çıktılar bu sistemden alınabilir. T-HOS hukuk otomasyon sistemlerini ücretsiz demo ile deneyebilirsiniz.

Ayrıca sizler için hazırladığımız Doküman Yönetim Sistemi konulu yazımızda aradığınız bilgileri bulabilirsiniz.