İnsan sağlığını önemseyen ekibimiz ile, fizik tedavi gerektiren ve yaşamı kolay hale getiren cpm cihazları ile hizmetinizdeyiz.

Cihaz Kiralama : 0530 123 89 92

CPM cihazı hizmeti veren firmamız; ayak bileği cpm cihazı ,el bileği cpm cihazı, diz cpm cihazı, dirsek cpm cihazı, kalça cpm cihazı, omuz cpm cihazı, şeklinde ihtiyaç duyulan tedaviye şekline uygun olacak şekilde çeşitlilik arz edebilmektedir.

Ortopedi ürünleri arasında yaşam kalitesini üst seviyeye çıkaran ve operasyon sonrası hareket kolaylığı sağlayan  ortopedik ürünümüz olan CPM  ile hastalarımıza konfor sunmaya devam ediyoruz.

Cpm cihazı kiralayarak, ister bulunduğunuz hastanede isterseniz evinizde personel desteği ile kontrollü eklem hareketi sağlamanızı sağlıyoruz. E- cpm cihazı olarak CPM cihazını adresinize kadar getirip, aynı zamanda ürünün  kullanım eğitimini de veriyoruz. Cpm Cihazı Kiralama süresinin bitmesi ile birlikte, iletişime geçerek, cihazı sizden teslim alıyoruz.

CPM cihazları evde kullanılabilen cihazlar olması neden ile hekim tavsiyesi doğrultusunda taburcu olduktan sonra da kullanılmaktadır. Sizlerde CPM cihazı ihtiyaçlarınızda konforunuz için bizimle iletişime geçerek bu hizmetimizden gönül rahatlığı ile yararlanabilirsiniz.