Selamlar arkadaşlar. Kısa bir süre önce 2 farklı markadan çorap mest sipariş verdim. Bunlar arasında en iyisi hangisidir, hangisi satın alınır bunları sizinle paylaşmak istedim. Bildiğiniz üzere çorap mest, namaz için abdest alımını çok kolaylaştırmakta. Özellikle benim gibi sürekli dışarıda bulunmak zorunda kalan ve evde pek fazla vakit geçiremeyen kişiler için çok uygun bir ürün. Hem bu soğuk havalarda ayağı sıcak tutması, hem de ayak yıkama zahmetinden beni kurtarması büyük bir artı. Birçok sitede araştırma yaptıktan sonra en iyi çorap mest hangisidir, markalar içinde Eshel Mest alınmalı mı? Gibi soruların cevabını bulmaya çalıştım. Arkadaşlarıma da danıştıktan sonra ihvan.com.tr sitesini keşfettim. Gerçekten ürünü gönderme hızı ve ürün kalitesi açısından başarılı bir site olduğunun altını çizmeliyim.

Siparişimi verdikten 2 gün sonra mest çoraplar elime ulaştı. İlk olarak Eshel çorap mest ve başka bir markaya ait olan çorap mesti satın aldım. İki tane almamın sebebi, çok sık giyeceğim için aşınma problemi yaşamak istemediğim içindi. Ürünleri karşılaştırdığımda açıkçası pek fazla fark göremedim. Ancak Eshel çorap mest ürününden daha fazla memnun kaldığımı ifade edebilirim. Ürünün bir kere diğer çorap meste göre daha yumuşak olduğunu dile getirebilirim. Ayrıca dikişleri de bana daha sağlam geldi. Bu sebeple bir tane çorap mest alacaksanız, tercihinizi Eshel Mest markadan yana kullanmanızı ben şahsen öneriyorum

Satın alacağınız yer konusunda da düşünceleriniz bulunuyorsa, açıkçası ben ihvan.com.tr üzerinden aldım ve hiçbir sıkıntı çıkmadı. Söyledikleri gibi sitede yazanla aynı ürün geldi. Ürünler hiçbir şekilde açılmamış ve deforme olmamıştı. Buradan da ürünün ilk sahibinin ben olduğu kesinleşti. Destek hattındaki arkadaşlar da sorduğum suallere gayet içtenlikle yanıt verdiler. Bu konuda İhvan sitesinin sınıfı geçtiğini ifade edebilirim. Ayrıca site oldukça güvenilir. Satın alma hususunda bir problem çıkartmıyorlar ve istersem ürünü değiştirebileceklerini de yineliyorlar. Yani sattıkları malın arkadaşında duran bir işletme olarak İhvan sitesini sizler de tavsiye edebilirim. Bilhassa Eshel Mest hiç terleme yapmamasına karşılık ayaklarımı da sıcacık tuttu. Siteye ayağımda mantar olduğunu ve bu ürünün problem teşkil edip etmeyeceğini de sordum. Aldığım yanıt beni tatmin edince hiç düşünmeden ürünü sipariş verdim. Kısacası sevgili dostlar, çorap mestte en güvenilir marka bana göre Eshel Mest ve ürünü alabileceğiniz en iyi site de ihvan.com.tr Şimdilik benden bu kadar, hepiniz Allah’a emanet olun.