Sakarya Eğitim Kurumlarının amacı her zaman eğitim konusunda mutlu, başarılı, inançlı ve karakterli bireylerin yetişmesine yardımcı olmaktır. Kurumumuz bu konuda öğrencilerinin karakter eğitimine özel olarak özen göstermektedir. Çocuklarımızın ülkemizde milli ve manevi değerlerle beraber doğru bir şekilde yetişmesine katkıda bulunmaya devam ederek vatanımıza ve milletimize her zaman büyük bir hizmette bulunma azminde bulunuyoruz. Her öğrenci ve veli eğitim konusunda bizim için özel ve değerli olarak yer almaktadır. Eğitim faaliyetlerimizi öğrencilerimizin her birine eşit ve adil olarak paylaştırıyoruz. Eğitim her zaman çocuğu sevmekle başlamaktadır. Tüm faaliyetlerimiz içerisinde ahlaki değerleri korumaya devam eden, saygı, sevgi ve dürüstlüğü esas alabiliyoruz. Kişisel hak ve özgürlüklere her koşuşluda değer veriyoruz. Eğitim konusunda Eskişehir koleji tüm yeniliklere açık olarak yer almaktadır.

Ülkemizin Yarınlarını Yetiştiriyoruz

Ülkemizin yarınları, Eskişehir özel anaokulu ile yetişmeye devam etmektedir. 3–6 yaş arası kurumumuzda yer alan miniklerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine her anlamda yardımcı olarak onların çok daha iyi bir karakter eğitimiyle geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Öğrencilerimiz, okulumuzda edinecekleri sağlam temel faktörler sayesinde başarıyı her zaman yakalamaya devam edecektir. Bilim, teknoloji ve iletişim imkânları ile beraber bu anlamda eğitimin ulaşabileceği en üst noktaları yakalamaya devam ediyoruz. Okulumuz çocuğunuzun yaşayarak öğrenmesini sağlayan öğretim kalitesini uygulamaya devam etmektedir. Bu gelişmiş öğretim yöntemi ile beraber, çocuklarınız günlük hayata dair tecrübelerin her anlamda ilk adımlarını öğrenmeleri kurumumuz tarafından amaçlanmaktadır.

Sanat Ve Spor Eğitimi

Sanat eğitiminin insanın her zaman kendini ifade etmesinde oldukça önemli bir araç olarak yer almaktadır. Bu düşünceden hareketle Eskişehir özel okullarımızda sanat eğitimine devamlı olarak özel bir önem göstermektedir. Yeteneğine göre bu kurumda yer alan her öğrencimizin sanatın bir dalında uzmanlaşması bizim için önemlidir. Beden eğitimi bu anlamda bireyin büyüme gelişme ve davranışlarını her anlamda sağlayabilen güçlü bir eğitim alanı olarak yer almaktadır. Okulumuzda spor etkinlikleri konusunda her zaman yaşa uygun kas gelişimi sağlamasına yardımcı olan ve sosyal gelişimi güçlendirme esasına dayanmaktadır. Derslerimiz her sınıf için kısa sürede belirlenen özel esaslar çerçevesinde yapılandırılan yıllık planlamalara göre işlenmektedir. Eğitimlerimiz konusunda detaylı bilgi sahibi olmak için http://www.sakaryaegitimkurumlari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.