Çocuklar için eğitimden oyuna, oyundan gezmeye her alanda özenli seçimler yapmaya dikkat etmekteyiz. Çocuklarınızın mutlu bir hafta sonu geçirebilmesi için onları muhteşem oyun parklarına götürebilirsiniz. Kendilerini bir rüyanın kahramanı gibi hissedip hayal ettikleri bütün oyuncaklarla oynarken aynı zamanda eğitim alabilmeleri mümkündür. Dumadum Oyun Parkı, içermiş olduğu bütün parkurları ve oyuncaklarıyla çocuklarınızın eğlenirken etkileşim içinde bulunmalarını sağlayacak niteliktedir. 2 ve 14 yaş arası bütün çocuklar burada hafta içi veya hafta sonu diledikleri gibi sınırsız eğlenceye sahip olabilmektedirler.

Bu Oyun Alanları Eşsiz

Çocuklarınızı getireceğiniz bu muhteşem oyun alanında her bir oyun ve oyuncak birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Çocuğunuz geldiği zaman bu eşsiz güzellikteki oyun parkında sınırsız eğlence ve mutluluğa kavuşacaktır. Çocuğunuz oyun parkında eğlenirken siz de oyun parkının diğer avantajlarından faydalanabilirsiniz. Dumadum Oyun Parkı’nın içerisindeki bütün oyuncaklar tüm güvenlik ayrıntıları sağlanacak şekilde düzenlenmiştir. Ayrıca Soft Play oyun merkezi de yine çocuklarınızın sınırsız eğlencesine hizmet edecek kalite ve özelliklerde düzenlenmiştir. Muhteşem oyun alanlarının yanı sıra çocuklarınıza farklı etkinlikleri de yapma imkânı sunan Dumadum Oyun Parkı sizlerin ve çocuklarınızın memnuniyetini kazanacaktır.

Arkadaşları ile Muhteşem Anları Bu Parkta Yaşayabilirler

Hafta sonu veya hafta içi Dumadum Oyun Parkı’na geleceğiniz zaman çocuklarınızı arkadaşlarıyla beraber getirmeniz onları çok mutlu edecektir. Oyun oynarken arkadaşları ile birlikte paylaşım yapan çocuklar mutluluklarına mutluluk katacaktır. Dumadum Oyun Parkının birbirinden eşsiz ve güzel oyuncakları ile çocuklarınız kendilerini oldukça özgür ve eğlenmişiz hissedeceklerdir. Oyun parkında kullanılan her bir oyuncak ve de her bir alan özel güvenlik kontrollerinden ve sağlık kontrolünden geçirildikten sonra hizmete sunulmaya başlanmıştır. Çocuklarınızın doğum günü gibi özel günlerini kutlamak için de yine Dumadum Oyun Parkı’nın farklı alanlarından faydalanabilirsiniz. Oyun alanının içerisinde bulunan geniş kafeteryalarda çocuğunuzun doğum gününü kutlayarak ona muhteşem ve eşsiz anılar biriktirebilirsiniz.

Bu Park Çok Eğlenceli ve Çok Renkli

Bir oyun parkından beklemiş olduğunuz her şeyi Dumadum oyun ve eğlence parkında bulmanız mümkündür. Renkleri tamamen çocukların dikkatini çekecek şekilde düzenlenen oyuncaklar eğlencede zirveye ulaştırmayı amaçlamaktadır. Belirlenen yaş aralığındaki her yaş grubuna özel oyun ve oyuncakların bulunduğu bu alanda çocuklarınız hiç sıkılmadan saatler geçirebileceklerdir. Yağmur, güneş gibi herhangi bir etkene maruz kalmadıkları içinde sizler de gönül rahatlığı ile çocuklarınızın bu oyun parkında uzun vakit geçirmesine destek olacaksınız. Çocuklar için oyun parkı demek onların kendilerini tamamen özgür ve mutlu hissedecekleri ve oyun oynayabilecekleri bir yer anlamı taşımaktadır. Dumadum Oyun Parkı da tam bu aranan özellikleri içerisinde barındıran harika bir eğlence merkezidir. Hem siz hem çocuklarınız mutlu bir zaman geçirmek istiyorsanız mutlaka Dumadum Oyun Parkı’na gelmelisiniz.