Çocuk gelişimi, ebeveynler için öncelikli ve önemli bir konudur. Özellikle gelişim aşamasında yeterli ilgi ve alaka görmeyen çocuklarda konuşma bozuklukları, iletişimsizlik, özgüven eksikliği ve kararsızlık ortaya çıkıyor. Bizler Çocuk Gelişim Market olarak, her yaştan çocuk için özel olarak tasarlanmış setleri sizlere sunuyoruz. Üstelik çocuklarımızın sağlığını sizler kadar düşünüyor ve asla onlara zarar verecek içerikler bulundurmuyoruz.

Zeka Gelişimlerine Katkı Sağlıyoruz

Çocukların bir şeylere ilgi gösteresi için öncelikle dikkatini çekmesi gerekir. Doğal ürünlerden hazırlanmış terapi setlerimiz, duyu ve zeka geliştirici setlerimiz sayesinde, onların gelişimine ortak oluyoruz. Üstelik çocukların ilgisini çeken renkleri ve şekilleri kullanıyor, onlara zarar vermeyecek şekilde dizayn edilmelerini sağlıyoruz. Bu setleri oluştururken çocuklarımızın sağlığını en az sizler kadar düşünüyoruz. Enerjilerini kullanabilecekleri ve yeteneklerini gösterebilecekleri bu setleri, doğal ürünlerden elde ediyoruz. Asla sağlığa zararlı materyaller kullanmıyor ve onun hayatını tehdit edebilecek ayrıntılara, küçük parçalara yer vermiyoruz. Tamamı kendi üretimimiz olan materyaller ahşap ürünlerden elde edilmekte.

Kas Gelişimini Destekliyoruz

Bazı oyuncakları, onların güç harcayacağı şekilde hazırlıyor ve enerjilerini doğru şekilde kullanmalarını sağlıyoruz. Özellikle parmak, el ve ayak kaslarının gelişimi için tasarladığımız testler, ilerleyen dönemlerde çeşitli kemik ve kas problemlerini önlüyor. Çocuklarımızın hem öğrendiği, hem eğlenebileceği, hem de kas sistemini geliştiren bu setler sayesinde onların mutluluğuna ortak olabilir, sevincini izleyebilirsiniz. Ayrıca çocuğun konuşmasını da destekleyen bu setler sayesinde, konuşma bozukluğu gibi istenmeyen durumlar daha kısa sürede ortadan kalkabiliyor. Duyusal bütünleme olarak adlandırılan terapi setleri sayesinde çocuğunuzun sizinle daha fazla vakit geçirmesini sağlıyoruz.

Anaokulu Destek Setleri

Anaokullarında kullanabileceğiniz tırmanma grupları, oyun halıları, ilgi köşeleri ve mobilyalar kısacası çocukların öğrenirken eğlenmesini sağlayacak her set sitemizde mevcut. Çocuklarınızın böcekleri kolayca tanıyabileceği, çeşitli pasta ve mini kurabiye tarifleri öğrenebileceği, doğayı keşfedebileceği bu setlerimiz onların öğrenme duyularını harekete geçirecek. Organik ürünlerden elde edilmiş bu setler sayesinde çocuklarımız hem tekli, hem de gruplar halinde uygulamalara katılacak, paylaşım ve özveriyi öğrenecek. Üstelik kimya ve biyoloji gibi bilimlerin temellerini oluşturduğumuz organ – madde setlerimiz sayesinde geleceğin aydın insanlarını yetiştireceğimizden eminiz. Yaş gruplarına göre ayırdığımız bu setler, çocukların öğrenme algılarının gelişimine göre uygulanıyor. Bırakın çocuğunuz öğrenmesi gerekenleri daha eğlenceli şekilde ve daha hızlı öğrensin. Çevresini tanıyan ve duyarlı bir genç yetiştirmenin temel yolu çocukluk döneminde verilen eğitimlerden geçmektedir.

Onlara Kitapları Tanıtın

Kitaplar kadar öğretici, keyifli ve eğitici başka bir erguvan neredeyse yok. Dolayısıyla çocuklarınızı ne kadar erken kitaplar ile tanıştırırsanız o kadar iyi. Yayın hayatımıza başladığımızdan bu yana yüz binlerce çocuk ve bebek kitabının satışını gerçekleştirdik. Onların da okumaya katılabileceği ve eğlenceli resimler ile anlatıma ilgi duyabileceği kompozisyonlar geliştirdik. Renkleri, meyveleri, hayvanları, harfleri ve bitkileri öğrenebileceği bu kitap setlerimiz sayesinde çocuğunuz ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın ilk sözcüklerini beklediğinizden daha erken duyabilmeniz için onlarla birlikte gayret edebilir ve onların zeka gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

Enerjilerini Doğru Harcamalarına Yardımcı Olun

Her çocuk salıncakta sallanmayı ya da trambolinde zıplamaktan hoşlanır. Ancak dışarıda, pek çok insanın kullandığı salıncak ve trampolinler çocuğunuz için tehlike arz edebilir. Bunun yerine bizlerden edinebileceğiniz salıncak ve trampolin ürünleri sayesinde, çocuğunuzun enerjisini doğru şekilde harcamasına yardımcı olabilirsiniz. Onunla keyifli dakikalar geçirebilir ve mutluluğunu izleyebilirsiniz. Dilerseniz okullar için olan trampolin ve salıncak setlerimiz ile tanışabilir, çocukların keyifli dakikalar geçirmesine destek olabilirsiniz.