Mağazalar ve marketler belirli dönemlerde çeşitli indirim ve kampanya fırsatları düzenler. Basılı ve dijital broşür yayınlarıyla düzenlenen kampanya ve indirimleri takip ederek satın almak istediğiniz ürünleri uygun fiyatlar ile alabilirsiniz. Kampanya ve indirim broşürleri her marka için yayınlanabilir. Market, giyim mağazası, teknoloji marketleri gibi firmalar tarafından yayınlanan indirim ilanları haftalık veya 15 günlük kampanya dönemlerinin tanıtımını yapar. Farklı market zincirlerinin aktüel ürünlerini takip etmek için haftalık yayınları takip edebilirsiniz. Broşürler tek sayfa veya birden fazla sayfalı olabilir. Markaların yaptığı kampanyalı ürün durumlarına göre broşürlerin uzunlukları farklılık gösterir. Haftalık ve aylık marka broşürlerini inceleyerek alışveriş bütçesinde tasarruf yapabilirsiniz.

Broşür Nedir?

Markalar belirli aralıklarla düzenlediği kampanya ve indirim fırsatlarını duyurmak için broşürleri kullanır. Broşürler, küçük tanıtım kitapçıkları ve el ilanları şeklinde tasarlanabilir. Gelişen teknolojiyle birlikte markaların kampanya broşürlerini internet üzerinden inceleyebilirsiniz. Bilgisayar, tablet ve cep telefonu üzerinden kolayca inceleyebileceğiniz tüm broşürlere cimri.com üzerinden ulaşabilirsiniz. Broşür fiyatları ve kampanyalarına göre haftalık alışveriş planınızı oluşturabilirsiniz. Ev ve kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayan ürün seçeneklerinin uygun fiyatlı alternatiflerini bulabilirsiniz. Sürekli güncellenen broşür yayınları hesaplı bir alışveriş deneyimi sunar. Mutfak ve ev ihtiyaçlarınızın yanı sıra giyim ve teknoloji ürünlerinin indirimli fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Markaların İndirim Fırsatlarını Önceden Öğrenin

Özel günler ve hafta sonu gibi dönemlerde marketler müşterine özel çeşitli indirim kampanyaları düzenler. Kampanya döneminden birkaç gün önce yayınlanan broşürleri düzenli olarak takip ederek tüm güncel kampanyalardan haberdar olabilirsiniz. Mutfak ihtiyaçları, temizlik malzemeleri, ev eşyaları gibi farklı aktüel ürünlerden oluşan kampanyalar her hafta yenilenir. İnternet üzerinden cep telefonu ve tabletlerle inceleyerek güncel kampanyaları takip edebilirsiniz. Kozmetik, market, mobilya gibi farklı sektörlere hizmet veren markaların yayınladığı haftalık ve aylık broşürler kampanyalar hakkında tüm bilgileri içerir. Farklı marka ürünlerde yapılan indirim oranları, indirimlerin geçerli olduğu koşullar ve toplu alım fırsatları gibi merak ettiğiniz her bilgi broşürlerde bulunur. Çok sayfalı veya el ilanı şeklindeki broşürler markaların kampanya özelliklerine göre değişir.