Günümüzde teknoloji oldukça hızlı ilerlemektedir. Gelişen ve yayılan teknoloji, çocuklarımıza kadar ulaşmıştır. Cep telefonu, tablet, bilgisayar artık çocuklarınız için kullanılması ve ulaşılması zor bir alrt olmaktan çıkmıştır. Neredeyse bütün çocuklar artık saymış olduğumuz bu teknolojik aletten haberdardır ve mutlaka kullanmış bulunmaktadır. Çocukların teknolojik araçlarda aradığı ilk şey oyunlardır. Anne babalar bu durumdan bazen şikayetçi olabilmektedir. Lakin çok farklı ve bilgi verici oyunlar çocuklarınızı geliştirebilir derecede etki de yapabilir. İnternet sitemiz olan http://www.barbieoyunlari.gen.tr adreste bu tarz bilgi verici ve geliştirici oyunlar bulabilirsiniz. Bu oyunlardan bir tanesi çilek kız oyunlarıdır. Sitemize giriş yaptığınızda oluşturulmuş olan çilek kız karakterinin birbirinden farklı, eğitici ve eğlendirici birçok oyunlarını bulabilirsiniz.

Çilek kız oyunu çocuklarınıza fayda sağlayabilecek çeşitli oyun kategorileriyle desteklenmiştir. Örneğin; 'çilek kız yemek pişirme' oyunu üzerine tıkladığınızda çilek kız karakterine yemek yapmayı öğreteceksiniz. Hatta gerekli olan malzemeleri sanal bıçakla sizler doğrayacak, hangi yemeğe hangi sebzelerin ve malzemelerin gireceğini görecek sizlerde oyun oynarken yemek yapmayı öğreneceksiniz. Eğitici ve öğretici çok güzel bir oyundur. Başka bir oyun ise 'çilek kız gerçek makyaj' oyunudur. Bu oyuna girdiğinizde çilek kız karakterine maske yaptıracak, makyajını en ince detayına kadar yaptırabileceksiniz. Bunları yaparken oyunda sizlerde makyaj yapmanın inceliklerini öğreneceksiniz. Çilek kız gerçek makyaj oyunu sizleri geleceğe hazırlayacak ve makyaj yapmasını öğretecek. Sizler çok eğleneceksiniz. Bunun gibi birçok çiçek kız oyununu buradan oynayabilirsiniz.

İnternet sitemizde bulanan bir başka oyunda barbie oyunudur. Sitemize girdiğinizde barbie seçeneğine tıkladığınızda barbie oyunlarına ulaşacaksınız. Seçeneğe tıkladığınızda çeşitli barbie oyunları sizleri bekliyor olacak. Örnek verecek olursak, 'süper barbie kedi bakımı' oyunundan bahsedelim. Bu oyunu seçtiğiniz takdirde kedinizi yıkayabilir, kurulayabilir ve saçlarını tarayabilirsiniz. Zevkli bir şekilde oyunu oynarken kedi bakımını da öğrenirsiniz. Bir başka oyun ise 'barbie popstar' oyunudur. Oyuna giriş yapmanızla birlikte barbie kalabalık seyirci karşısında şarkı söylemeye başlıyor. Siz hem onunla birlikte şarkı söyleyebilir hem de barbie'nin kostümünü ayarlayabilir ve stilini baştan aşağı yaratabilirsiniz. Hemen oyuna girin ve tarzınızı yansıtın. Barbieoyunlari.Gen.TR sizleri harika oyunlar bekliyor.