Dünya sağlık örgütü tarafından pandemi olarak kabul edilen Corona virüsü (COVİD-19) ilk olarak Çin' de Vuan'da başlayıp İtalya, İspanya, İran gibi ülkelerde hızla yayılmış ve ölümlere neden olmaya devam etmiştir.

Ülkemiz Türkiye'de Corona virüsüne yakalananların sayısı bir gecede 3 den 19 a yükselince hükümet tarafından önlemler fazlalaştırılmış halk bilinçlendirilmeye çalışılmıştır. Hayatı durma noktasına getiren Corona virüsü her sektörü etkilediği gibi Hollanda ve Türkiye'de çiçek sektörünün fazlasıyla darbe almasına neden olmuştur. Dünyanın en büyük çiçek mezatı olan Hollanda çiçek mezatında İtalya üzerinden gelen çiçekler imha edilmiş ve ilaçlanarak yok edilmeye devam etmektedir.

Türkiye'de ise Hollanda üzerinden Türkiye'ye gelen ithal çiçekler, ziraii karantina memurları tarafından sıkı bir denetimden geçirilmektedirler. Zirai karantina evrakları eksik olan yada memurların yaptığı denetimler sonucunda riskli görülen çiçekler kesinlikle ülkemize sokulmayıp, imha işlemi memurlar tarafından gerçekleştirilmektedir.

Kış ayından dolayı soğukların devam ettiği şu günlerde, bahar mevsiminde açan yerli çiçeklerin hasat zamanının henüz gelmemiş olması ileberaber çiçek tedariği konusunda biraz sorunlar yaşanabilir.

Çiçek siparişi vermeden önce sipariş vereceğiniz ürünün, firmanın iletişim bilgilerini arayarak göndermek istediğiniz çiçeğin gönderim yapmak istediğiniz semt de olup olmadığını sormanız sipariş esnasında hayal kırıklığı yaşamamanıza engel olabilir.

Çiçek Vitrini olarak müşterilerimize hayal kırıklığı yaşatmamak adına stoklarımızda ve atölyelerimizde olmayan çiçeği görsellere koymamayı müşterimizi üzmemek adına yapmaktayız.

Sizde kaliteli, sorunsuz, zamanında teslimat güvenceli İstanbul çiçek siparişi vermek için Çiçek Vitrini iletişim adresimizden yada CicekVitrini.com adresinden sipariş verebilirsiniz.

İletişim adresimiz : 0530 441 18 91

[email protected]

Linklerin dofollow olarak verilmesi bizim için çok önemlidir.