Nesilden nesile en faydalı miraslardan biri olan bir şeyi sizinle paylaşmak istiyoruz. Gerek sağlıklı bir çevre oluşması açısından gerek yüzyıllar boyu hayatta kalmasından gerekse verimliliğinden ceviz ağacı torunlarınıza bırakabileceğiniz kuşkusuz en kıymetli miraslardan biridir. Ceviz bahçesi kurulumunda sizleri her türlü yardımı esirgemeyecek olan firmamızdan ceviz fidanı temin etmek sizlere sorunsuz bir bahçe kurma başlangıcında ilk adım olacaktır.

Tamamı ile kendi üretimimiz olup tohumdan fidan oluşumuna kadar her şeyiyle bizzat biz ilgileniyoruz. Bakanlık onayı olup, sertifikalı ceviz fidanı ile ceviz üretiminde sizlerin her daim yanınızdayız. Ceviz fidanlarınızın sizlere her hangi bir sorun çıkarmamasını ve uzun yıllar verimli ve sorunsuz bir bahçe kullanımı için sertifikalı ceviz fidanı dikmek sizler açısından çok büyük bir karı olacaktır. Her bir ceviz fidanını ayrı ayrı paketliyor ve sizlere aynı günde kargo teslimatı hizmeti bulunduruyoruz. Aynı günde kargo teslimatı ile sipariş ettiğiniz fidanlar hiçbir şekilde zarar görmeden sizlerin eline ulaşacaktır. Fidanlar elinize geçtikten sonra bile fidanlarımızın her daim arkasında duruyor ve sizlere her konuda yardımcı olacağımızı bilmenizi istiyoruz.

Ceviz fidanı denilince akla gelen ilk firma biz oluyoruz. Alanında uzman ekibimiz ile a'dan z'ye sizlere her türlü yardımı sunuyoruz. Aşılı olan fidanlarımız aşı yapılırken kullanılan gözler kesinlikle kendi damızlık anaç tesislerimizden elde edilip aşılanmaktadır. Tarım bakanlığından sertifikalı yerli, yabancı ceviz fidanı ile sizlere hizmet sunmaktayız. Firmamızda en önemli öncelik müşteri memnuniyetidir. Ceviz fidanı, fidan satıcıdan değil bizzat ceviz üreticisinden yani cevizfidani1.net adlı resmi sitemizden alınır. Firmamız paranızı, emeğinizi, yıllarınızı hiç bir şekilde heba etmeyeceğine sizlere garanti veriyoruz. Çeşitli aşı ve budama hizmetlerini sizlere sunuyoruz. Fidanı satmakla sadece satmış olan bir firma değil yararlı ve işimizin arkasında duran bir firmayız. Üretmiş olduğumuz ceviz fidanı fiyatları ile de sizleri zor durumda bırakmayacağımızı sizlerde anlamış olacaksınız. Firmamız aynı zamanda ceviz fidanı dikimini yapmayı da bizzat kendisi yaparak sizleri büyük bir uğraştan kurtarıyor. Satış sonrası hizmetlerimizden yani budama ve bakım hizmetlerinden faydalanmayı sizlerde istersiniz. Ceviz bahçenizi kesinlikle bu işten anlamayan firmalara emanet etmeyin. Resmi sitemiz olan cevizfidani1.net ile bize ulaşabilirsiniz.