Günümüzde her ay kenara bir miktar para koyarak ev ya da araba almak maalesef ki mümkün olmuyor. Çünkü ay içinde hiç beklenmedik bir sıkıntı ile karşılaşıldığında kenardaki para kullanıldığı için birikimin miktarı bir türlü yükselmiyor. Dolayısıyla ev ya da araba almak isteyen kişiler için en güvenilir firmalardan biri olan Vakıfevim, çeşitli alternatifler ile bireylerin bütçesini zorlamadan ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı oluyor. Mesela en çok merak edilen Çekilişli Sağlam Tasarruf Sistemi Nedir? Sorusunu maddeler halinde sizler için açıklayalım.

  • Çekilişli tasarruf sistemine dahil olmaya karar verdiğinizde önceliğinizin araba ya da ev mi olacağını netleştirmeniz ve bütçe belirlemeniz gereklidir. Belirleyeceğiniz rakam tamamen sizlerin ödeme gücüyle ilgilidir. Yani ev alacaksanız 100binden 300bine kadar gibi bir rakam belirleyebilirsiniz.
  • Bütçe planlamasının ardından peşinatlı veya peşinatsız seçeneklerden birini tercih etmeli ve daha sonrasında ödeyebileceğiniz taksit sayısını belirlemelisiniz.
  • Aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarı katılacağınız tasarruf grubunu belirlemektedir. Yani araba almak istiyor ve 100bin tl geri ödeme için 24 taksit seçeneğini işaretlediyseniz, 24 kişilik tasarruf gurubuna dahil olacaksınız demektir. Bundan ötürü bütçeniz dahilinde 18, 24, 36, 48, 60, 120, 240 şeklinde ilerleyen gruplardan birini seçebilirsiniz.
  • Satın almak istediğiniz ev ya da arabanın teslim tarihine siz değerli müşteriler karar vermektedir. Dolayısıyla ödeyebileceğiniz taksit sayısına bağlı olarak teslim tarihi netleştirilip ödeme planı oluşturulduktan sonra sözleşme yapılır ve karşılıklı imzalanır.
  • Sözleşmenin yapılmasından sonra noter huzurunda çekiliş yapılır ve ev ya da arabanızı hangi tarihte teslim alacağınız kesinleşir.
  • Teslim tarihi ve sıralaması belirlendikten sonra Vakıfevim siz değerli müşterilerine istediğiniz yerde ve beğendiğiniz evi noterde belirlenen tarihte tarafınıza teslim eder.

Gördüğünüz üzere tamamen yasal kurallar çerçevesinde işleyen Çekilişli Tasarruf Sistemi, sizlere ev ya da araç ihtiyaçlarınızın karşılanması için oldukça avantajlı koşullarda sunulmaktadır.  Aylık taksitleriniz vadeniz boyunca bütçenizi aşmayacak şekilde bir defaya mahsus belli bir oranda artırılır. Bu artış toplam borcunuzdan düşeceği için sizin açınızdan herhangi bir sıkıntı yoktur. Kısacası belirlenen vadeden daha kısa sürede borcunuz biter ve bu sayede sizler istediğiniz takdirde yeni bir yatırıma hemen girebilirsiniz. Bu bağlamda güvenli koşullarda ev ya da araba yatırımına girmek isterseniz, Vakıfevim ile tanışmanızı tavsiye ederiz.

https://www.vakifevim.com/cekilisli-saglam-tasarruf-sistemi/