Çatı Pencereleri markaları ülkemizde faaliyet göstermekte olan tamamı Avrupa’dan ithal ürünlerdir.

Listenin en başında Danimarkalı üreticiye ait BALIO çatı pencereleri gelmektedir. Sağlam kasa ve kanat yapısı, güçlendirilmiş yalıtımlı (içi argon gazı dolu) çift camı, alttan manuel açma özelliğine sahip bu çatı pencereleri en iyi malzemeyi en uygun fiyatla vermeyi ilke edinmiş bir markadır. Sahip olduğu tüm bu özellikleri 10 yıl üretici garantisi vererek tescillemektedir. Tüm çatı pencereleri markaları arasında en yüksek kalite/fiyat oranına sahip çatı pencereleridir. 5 farklı boyutu tek model ile sunarak hem zihinlerde karışıklık yapmaz, hem de her an stoklarda bulunma özelliğine sahiptir. Raylı siesta stor perdeleri ile ışık kontrolü sağlarken, özellikle yaz aylarında kullanılan güneşlik ürünü ile de ısı kontrolü sağlamaktadır.

çatı penceresi

Listenin diğer sırasında tartışmasız Velux çatı pencereleri alır. İskandinav çamından imal edilmiş Danimarka malı çatı pencereleridir. Standart ahşap model çatı penceresi (GZL), confort serisi ahşap çatı penceresi (GGL), poliüretan kaplı konfort serisi (GGU), çift açılım özelliğine sahip ahşap çatı penceresi (GPL), poliüretan kaplı çift açılım özelliğine sahip çatı penceresi (GPU), elektrik kontrollü ahşap çatı penceresi (GGL integra), poliüretan kaplı elektrik motorlu model çatı penceresi (GGU integra), solar güneş enerjisi ile çalışan ahşap akıllı çatı penceresi (GGL Solar integra), poliüretan kaplı solar güneş enerjisi üreterek çalışan elektrikli çatı penceresi (GGU solar integra) gibi modellere sahiptir. Her bir modelin ortalama 10 değişik boyutu mevcuttur. İstenilen model seçilerek çatıda buna göre boşluk açılmalıdır. Yani boşluğa göre çatı penceresi imal edilmez, çatı penceresine göre boşluk açılır. Kural budur.

Diğer bir çatı penceresi markası da Roto çatı pencereleridir. Alman malı bu çatı pencereleri de yüksek kaliteli ürünleri ile Türkiye’de faaliyet gösteren çatı penceresi markalarından biridir. Değişik modelleri ile faaliyette bulunan Roto çatı pencereleri yüksek fiyatlı ürünleri ile piyasadaki yerini almıştır.

Çatıpen çatı pencereleri, yine Avrupa’da üretilen İskandinav çam ağacından imal edilmiş çatı pencereleridir. Türk yatırımcılar tarafından çatı pencerelerinin daha sık kullanılmasını teşvik etmek amacı ile yola çıkılmış ve gayet de başarılı olunmuştur. Müteahhit firmaların daha çok tercih ettiği Çatıpen çatı pencereleri, sektöre yeni bir soluk getirmiştir. Tüm çatı penceresi markaları ile uyumlu çatı penceresi perdeleri üretmişlerdir. Ekonomik olarak fiyatlandırılmış bu ürünler, aynı zamanda çok üstün kalite de sağlamaktadırlar.

Yapı marketlerde satılan bazı çatı çıkış kapakları da sektörde belli bir yer edinmiştir. Ancak bazı yapı marketlerde Uzakdoğu dan ithal edilmiş kalitesi düşük ürünler çatı penceresi başlığı altında satılmaktadır. Aslında bunlar çatı çıkış kapağı kategorisinde olan ürünlerdir.

Tüm çatı pencereleri markaları kendi içinde bir çok özellik barındırmaktadır. En iyi ürün, size en uygun üründür.

Dorset Yapı olarak tüm çatı penceresi markaları ile çalışmaktayız. Müşterilerimizi öncelikle iyi dinleyip, ihtiyaçlarına göre en doğru ürünü bulmaktayız. Siz de hemen 0216 521 2251’i arayarak çatı penceresi dünyasına ilk adımı atabilirsiniz.