Çatılar yaşam alanlarının kullanılmayan bölümleri gibi gözükse de çatıda halledilmesi gereken işler de vardır. İşlevsel bir çatı giriş çıkış imkânı yaratmak için kaliteli çatı kapağı tercih edilmelidir.

Çatıya açılan yapı kesitinin hem kullanışlı hem de estetik olmasını sağlayan çatı kapakları yalıtım donanımına sahip olması gerekir. Yangına karşı dayanıklı, ısı ve ses yalıtımlı çatı çıkış kapağı tercih ederek güvenli ve fonksiyonel bir çatı giriş-çıkış alanı oluşturabilirsiniz. Çatıların yapısal özellikleri birbirinden farklı olacağından yapıya uygun kapak kullanmak gerekir. Çatı yalıtımını destekleyen çatı kapağı çeşitlerini Küçükdeveci çatı malzemesi ürünleri arasında bulabilirsiniz. Küçükdeveci firması çatı izolasyonunda ileri teknolojileriyle ve uygun fiyatlarıyla öne çıkan bir firmadır.

Çatı Çıkış Kapağı Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Çatı çıkış kapağı alırken işlevsellik, malzeme uyumu, yalıtım özellikleri gibi faktörlere dikkat etmek gerekir. Çatıların yalıtım malzemesiyle uyumlu malzemeden üretilen kaliteli kapak seçenekleri bulunur. Ayrıca çatı çıkış kapağı kalınlığı, boyutu da çarının giriş-çıkış kesitine uyumlu olmalıdır. Örneğin, renkli cam kapaklı Shingle çatı çıkış kapağı tasarımı Küçükdeveci firmasının yüksek kalitedeki ürünlerinden biridir.

Camlı ya da camsız trapez tasarım da tercih edilebilir. Toz ve su almayan bu kaliteli kapaklar kullanışlı ve sağlamdır. Zorlu hava koşullarına ve darbelere karşı dayanıklı, estetik tasarım olarak da farklı seçenekler sunan Küçükdeveci çatı kapağı modelleri ile size en iyiyi sunmak için çalışan köklü bir firmadır.

Çatı Çıkış Kapağı Nasıl Takılır?

Montajı ve kullanımı pratik ürün tercih ederseniz işiniz çok kolaylaşır. Öncelikle çatı yalıtım malzemesiyle uyumlu kapak tercih etmelisiniz. Çatı giriş-çıkış kesitini belirlemelisiniz. Kapağı alıp kendiniz takabileceğiniz gibi uzman firma çalışanlarına da taktırabilirsiniz.

Küçükdeveci firmasının uzman ekibi seçtiğiniz kapağı gelip çatınıza monte edebilir. Ya da size kolay montaj hakkında bilgi verebilirler. Çatı çıkış kapağı modellerinden montajı kolay ve pratik olan modeli Küçükdeveci firmasından sipariş edebilirsiniz. Çatı çıkış kapağı uygulamasını uzman firmanın yapması daha avantajlıdır. Çünkü yapılacak hatalar geri dönülemez sorunlar doğurabilir. Çatı çıkış kapakları aynı zamanda acil çıkış alanı da yaratmanızı sağlar. Küçükdeveci firmasından bu konuda yardım alabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları uzman çalışanlara sorabilirsiniz. Kurulduğu günden bu güne her zaman en iyi hizmeti vermek için hem kendini hem de çalışanlarını sürekli geliştiren firma çatıdan duvara, su yalıtımından ısı yalıtımına kadar her konuda güvenilir hizmetleri ile yanınızda olur.

Facebook: https://www.facebook.com/sandvicpanelkucukdeveci/
Instagram: https://www.instagram.com/kucukdeveciinsaat/