Teknoloji artık dünya da dur durak bilmeden gelişen faktörlerden biri oldu. Teknolojinin bu ilerleyişi en küçük iş alanlarından tutun, en büyük sektörlere kadar çok büyük etki gösterdi. Aynı etkiyi casusluk ve dedektiflik sektöründe de görebilmek mümkün.

Ancak bu durumun dedektiflik sektörünü olumlu etkilediği söylenemez. Çünkü teknolojinin casus araç gereçlerini etkilemesiyle artık herkes birer dedektif oldu. Artık Avrupa’da ve Amerika’da hemen hemen hiç kimse bir dedektife ihtiyaç duymuyor. Çünkü son geliştirilen casus telefon dinleme programı sayesinde birçok birey kendi sosyal problemleri için dedektiflik yapmaya başlayabildi. Eğer sizler de dedektiflik faaliyetlerinizi en iyi şekilde yürütmek ve kendi problemlerinize üçüncü şahısları dahil etmek istemiyorsanız bu programları edinebilir ve rahatlıkla dinleme ve takip işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Sadece dinleme programı ile dedektif olunabilir mi?

Dinleme programı sizlere sadece telefon dinlemelerini sunmuyor. Aynı zamanda ortam dinleme ve GPRS takip özelliklerini de sizlere sunuyor yani herhangi bir problem olmadan dilediğiniz gibi evinizde oturarak dinleme ve takip işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Ülkemizde telefon dinleme bundan birkaç yıl önce nadiren görülen eylemlerden biriydi…

Ancak bu programın ülkemize girişinden sonra telefon dinleme oldukça yaygın bir hale gelmeye başladı. Bunun başlıca nedeni ise programın kullanımının diğer cihazlara kıyasla çok daha kolay olması ve teknik bilgi gerektirmemesi. Teknik bilgi genellikle cihazların yerleşimi konusunda oldukça gerekliydi, hele de telefon dinleme bu konuda en çok zahmet gerektiren faaliyetlerden biridir.

Telefonun içini açıp, cihazı fark edilmeyecek bir şekilde telefona monte etmek ve telefonu tekrar kapatmak oldukça zaman isteyen işlerden biriydi. Casus telefon dinleme programı ile artık bu cihazlar da tamamen tarihe karıştı. 1 dakika içerisinde bütün telefonlara yüklenebilen bu cihaz yüklenme aşamasında da hiçbir teknik bilgi istemiyor.