Hemen hepimiz akşamları işten ya da okuldan eve geldiğimizde biraz rahatlamak ve dinlenmek için sevdiğimiz , takip ettiğimiz yapımları izlemek istiyoruz. Gelişen teknoloji sayesinde artık cep telefonlarımızda tabletlerimizden, kısacası internete ulaşabildiğimiz her yerden televizyon izleyebiliyoruz. Fakat izlemek istediğimiz sitelerde sürekli karşımıza çıkan reklamlar, ikide bir yayının kesilmesi bizi çoğu siteden soğutuyor. Televizyonun karşısında belirli kanallar arasında dolaşmak ise daha da yorucu oluyor. Siz de televizyon karşısında saatlerce zaplayarak yeni şeyler aramaktan sıkıldıysanız her an, her yerden yüzlerce televizyon kanalına bir tıkla ulaşabilmek artık çok kolay. Canlitv adresine girerek yerli ve yabancı istediğiniz kanalı seçip tıklamanız yeterli. Canlitv.mobi sayesinde aynı anda siz sevdiğiniz diziyi izlerken, ailenizin diğer üyeleri futbol maçına bakabilir. Üstelik yayın sırasında herhangi bir kesinti olmaz ve yayınları izlemek tamamen ücretsizdir.

Canlitv.mobi kullanıcıların sevdikleri tüm televizyon programlarına kolaylıkla ulaşabilmesi için geliştirilen bir web sitesi. Tamamen kullanıcıların ihtiyaçları ve isteklerine göre şekillenen canlitv.mobi’de isterseniz pek çok farklı dilde yayını takip etmek de mümkün. Bu sayede yurtdışında yaşıyorsanız ülkemizdeki haberlerden bir an olsun uzak kalmayacaksınız. Belki de yurtdışındaki gelişmeleri ve yayınları merak ediyorsunuz. Canli tv mobi yine sizin için yayınladığı pek çok yabancı kanalla dünyaya anında göz atabilmenizi sağlayabilir. Haber kanallarından, çocuk kanallarına ya da belgesel kanallarına kadar pek çok kategoriden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Farklı mecralardaki gibi aylık üyelik almanıza ya da herhangi bir ücret ödemenize de gerek yok. Bu yüzden size kişisel bilgilerinizi girmeniz bile gerekmeden, yayınları takip etmenin keyfini çıkarmak kalıyor. Yalnızca izlemek istediğiniz yapımı seçmeniz canlitv.mobi’den televizyon izleyebilmek için yeterli olacaktır.

Ayrıca canlitv.mobi’den televizyon izlemek istemiyorsanız istediğiniz radyo kanalına ulaşmak ve dinlemek de mümkün. Televizyon izlerken sürekli etraftan çıkan reklamlarla uğraşmanıza da gerek yok. Canlitv.mobi adresinde sizi rahatsız edecek veya izlediğiniz yayını engelleyecek reklamlar bulunmamaktadır.  Canli tv mobi adresinde yayınlar herhangi bir oynama yapılmadan, doğrudan izleyici kitlesine ulaşmaktadır. Bu amaçla geliştirilen internet sitesinin amacı da yalnızca izleyicilere kolay ulaşılabilir bir televizyon izleme keyfi sunabilmek. Sitenin en güzel yanı da televizyonunu cebinizde bile taşıyabileceğiniz bir teknoloji sunması tabi ki. Yani aynı evde herkes için ayrı bir televizyon yayını olabilecek. Serin yaz akşamlarında balkonunuzdan bile televizyon izleyebilmek kadar güzel bir şey yoktur herhalde. Ya da uzun şehirlerarası yolculuklarda canımız sıkılmadan maçlarımızı, dizilerimizi izlemeyi  hangimiz istemeyiz ki? www.canlitv.mobi ekran karşısında, izlemek istediğimiz programı seçememe kavgalarına da son verecek gibi görünüyor. Canli Tv Mobi tüm bu sorunları düşünerek oluşturulmuş ve her geçen gün de gelişerek daha da iyi yayınlara imza atıyor. Üstelik tüm yayınlar canlı olarak televizyon kanallarıyla aynı anda izleyicilere aktarılıyor. Ücretsiz, kesintisiz ve sınırsız televizyon izlemenin keyfini çıkarmak da biz izleyicilere kalıyor.