Caner Erdeniz’in, magazin dünyasında da adını duyurmasından dolayı birçok kişi kim olduğunu oldukça merak ediyor. 25 Nisan 1987 yılında İzmir ilinde doğan Caner Erdeniz, eski bir Türk basketbolcusu olarak çeşitli takımlarda görev almıştır.

Kendisi profesyonel bir basketbolcu olarak hem TED Ankara Kolejliler takımında ve hem de Galatasaray takımında forma giymiştir.

Caner Erdeniz Aslen Nereli?

Başarılı bir basketbol oyuncusu olan Caner Erdeniz İzmirlidir. Basketbol kariyerinde çoğunlukla kısa forvet olarak görev almış olan Caner Erdeniz, basketbol ile ilk gelişimlerini doğduğu yer alan İzmir ‘de kaydetmiştir. 2 metre boyunda bir basketbolcu olan Caner Erdeniz, yine eski basketbolculardan olan Mehmet Erdeniz’in oğludur.

Caner Erdeniz Hangi Takımda Oynadı?

Oynadığı kaliteli basketbol ile birçok kulübün ilgisini çekmeyi başarmış olan Caner Erdeniz, kariyeri süresince birbirinden farklı birçok takımda görev almıştır.

  • TED Ankara Kolejliler,
  • Maliye Milli Piyango,
  • Acıbadem Üniversitesi SK,
  • Beşiktaş Sompo Japan,
  • Eskişehir Basket,
  • Galatasaray,

Bu önemli basketbol takımların Caner Erdeniz belirli süreler zarfında görevler almış ve basketbol konusundaki anlayışını her açıdan daha fazla ilerletmeyi başarmıştır.

Caner Erdeniz Kiminle Evli?

Türk basketbol dünyasının önemli isimlerinden olan Caner Erdeniz’in kiminle evli olduğu da yine merak edilenler arasında yer alıyor. Caner Erdeniz, model ve aynı zamanda bir oyuncu olan Müge Boz ile hayatını birleştirmiştir. Çiftin bu evliliğinden Vina isimli bir kızları dünyaya gelmiştir.

Caner Erdeniz Nereden Mezun?

Basketbol kariyerinde olduğu gibi eğitim hayatında da iyi bir başarı sergileyen Caner Erdeniz, 12 yaşındayken İzmir’e taşınmış ve eğitim sürecine burada başlamıştır.

Profesyonel basketbolcu Erdeniz, İzmir ilinde İzmir Atatürk Lisesi’ni bitirerek sonrasında üniversite hayatına geçiş yapmıştır. Üniversitede radyo televizyon ve sinema bölümünü seçmiş ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nden mezuniyetini almıştır.

Caner Erdeniz İnstagram

Caner Erdeniz’in de hayatına ilişkin çeşitli türden paylaşımlar yaptığı bir İnstagram hesabı mevcut bulunuyor. İnstagram üzerinde yaklaşık olarak 2021 yılı ortaları itibariyle 67200 takipçi sayısı olan Erdeniz, gerek spor hayatı ve gerekse de özel yaşamını konu alacak şekilde takipçilerini yönelik güzel paylaşımlar yapıyor.